Αίγιο: Το Πολεμικό Ναυτικό διέκοψε τη θητεία του 28χρονου οδηγού

Must Read

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη υπόθεση της τραγωδίας στο Αίγιο μετά τον άδικο χαμό της γιαγιάς και του ενός έτους εγγονού της.

Η γραμμή υπεράσπισης του 28χρονου επιμένει πως ο οδηγός ουδέποτε ήθελε να διαφύγει από τη θάλασσα, αλλά να αυτοκτονήσει.

Μάλιστα, σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας, αναφέρει ότι ο πελάτης του πάσχει από βαρύτατη κατάθλιψη και ότι διεκόπη η θητεία του.

Χαρακτηριστικά αναφέρει «Μέχρι σήμερα νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και λόγω της βαρύτατης καταθλίψεώς του οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν ότι είναι αδύνατον να επιτελέσει τα καθήκοντά του στην ευαίσθητη θέση, στην οποία υπηρετούσε και διέκοψαν τη θητεία του για έξι μήνες, ώστε είτε νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο είτε παρακολουθούμενος από ιατρούς να αποθεραπευτεί και να επανέλθει, για να ολοκληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα».

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση σημειώνει για τον 28χρονο ότι «προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αυτοτιμωρούμενος με ακραίο τρόπο για το συμβάν, το οποίο προκάλεσε. Τον έσωσε η μητέρα του ειδοποιώντας την αστυνομία και μη γνωρίζοντας τι ακριβώς είχε προηγηθεί».

Επίσης για άλλη μία φορά τονίζεται ξανά ότι ο οδηγός «έχει λευκό ποινικό μητρώο και ότι μέχρι την ημέρα που προκάλεσε αυτή την τραγωδία με την αμέλειά του, το Πολεμικό Ναυτικό, στην υπηρεσία του οποίου δεν έχει ούτε ένα πειθαρχικό αδίκημα, του εμπιστεύθηκε να διαχειρίζεται πολεμικό πλοίο, του οποίου η αξία είναι εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This