Στο σκαμνί ο Μανώλης Παπαμακάριος για τον άγριο ξυλοδαρμό της Μαντώς Τζαβάρα

Τη γρονθοκόπησε, τη μαχαίρωσε και της έκλεψε 20.000 ευρώ- Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση

Must Read

Στα δικαστήρια οδηγείται ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας Μανώλης Παπαμακάριος ύστερα από μήνυση της πρώην συντρόφου του Μαντώς Τζαβάρα, αντιμετωπίζοντας πέντε αδικήματα για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή κατά εξακολούθηση, εξύβριση κατά εξακολούθηση, κλοπή, οπλοκατοχή και οπλοχρησία!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Η δίκη έχει οριστεί για τις 31 Μαΐου του 2022 στο Τριμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της δημοσιότητας που είχε πάρει η υπόθεση μέσα από τα αποκαλυπτικά πρωτοσέλιδα της «Espresso».

Ολα άρχισαν τον Ιούνιο του 2019, όταν η όμορφη επιχειρηματίας είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο με τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, καταγγέλλοντας ότι ο πρώην σύντροφός της και πρώην άσος των παρκέ Μανώλης Παπακαμάριος τη γρονθοκόπησε, τη μαχαίρωσε και της έκλεψε 20.000 ευρώ.

Εφιαλτικές στιγμές

Οσα είχε βγάλει στο φως της δημοσιότητας η «Espresso» ήταν ανατριχιαστικά, με τη Μαντώ Τζαβάρα να αφηγείται τις εφιαλτικές στιγμές που είχε ζήσει στα χέρια του πρώην συντρόφου της και πρώην παίκτη του Περιστερίου, του Ολυμπιακού και του Πανελληνίου. Η ίδια, μάλιστα, έλεγε πως είχε υπάρξει θύμα ξυλοδαρμού άλλες επτά φορές από τον ίδιο!

Το πιο σοκαριστικό, σύμφωνα με τις καταγγελίες της, ήταν πως είχε μείνει έγκυος δύο φορές και ότι είχε αποβάλει ύστερα από τους ξυλοδαρμούς. «Ο λόγος που μου επιτέθηκε ήταν η αναφορά μου σε όλα αυτά που περνούσα μαζί του αυτά τα δύο χρόνια. Ηθελα να του πω να χωρίσουμε. Τότε πήγα να στείλω μήνυμα στη γυναίκα που κρατάει την κόρη μου για να καθυστερήσει να έρθει σπίτι. Ο Μανώλης θεώρησε ότι έστελνα το μήνυμα κάπου αλλού. Δεν πρόλαβα να το στείλω και μου ορμάει και πέφτω με την καρέκλα ανάσκελα. Ανεβαίνει από επάνω μου και αρχίζει να με γρονθοκοπεί. Μετά από δύο τρία λεπτά ασταμάτητου ξύλου μού λέει “τώρα θα τελειώσω εσένα και τα μπάσταρδά σου και μετά θα φύγω”. Πηγαίνει στην κουζίνα, παίρνει το μαχαίρι και εγώ πάω να φύγω από το σπίτι μου. Με αρπάζει από τα μαλλιά και με σέρνει πάλι στο σαλόνι, με βάζει κάτω και αρχίζει πάλι να με γρονθοκοπεί. Εχει το μαχαίρι στο χέρι του και, όπως κάνω να γυρίσω το κεφάλι μου, με βρίσκει στη γωνία του φρυδιού και με τραυματίζει. Του πέφτει το μαχαίρι κάτω και σηκώνεται να πάει να βρει άλλο μαχαίρι. Μου λέει “τώρα θα σε τελειώσω”. Τότε είπα “αν δεν σηκωθώ να φύγω τώρα, θα πεθάνω”. Είχε σκιστεί η μπλούζα μου και ήμουν γυμνόστηθη. Βγαίνω από το σπίτι, γυμνή και ξυπόλυτη, και πάω στα 20 μέτρα σε μια ταβέρνα για να σωθώ. Ο ιδιοκτήτης και οι πελάτες είχαν μείνει άφωνοι. Τότε ο κύριος το έβαλε στα πόδια» είχε δηλώσει.

«Αφησε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα σε εμένα. Το μόνο που τον ένοιαζε, όπως πάντα, ήταν τα χρήματα. Ετσι έκανε και τώρα, πήρε τα χρήματα που είχα και έφυγε» ανέφερε η ίδια περιγράφοντας όσα είχε βιώσει. Το ίδιο αποκαλυπτική ήταν και για τις αποβολές που είχε: «Με χτύπησε και απέβαλα. Για να τα βγάζω όλα αυτά στη φόρα, πάει να πει ότι δεν συνέβη για πρώτη φορά».

Κωλυσιεργία

Ο γνωστός δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Μαντώς Τζαβάρα, μίλησε στην «Espresso» αναφορικά με τις δικαστικές εξελίξεις, ξεσπώντας κατά των δικαστικών Αρχών και κάνοντας μάλιστα λόγο για κωλυσιεργία: «Τελικά, μια τόσο σοβαρή υπόθεση, που καταγγέλθηκε από την πρώτη στιγμή στις αρμόδιες Αρχές, που δεν τη θυμηθήκαμε μετά από 10 χρόνια, χρειάστηκε τρία χρόνια για να φθάσει στο ακροατήριο. Η προκαταρκτική εξέταση, η οποία, σύμφωνα με τον νόμο, δεν μπορεί να υπερβεί τους έξι μήνες, στην προκειμένη περίπτωση κράτησε σχεδόν δυόμισι χρόνια. Δεν είμαστε βέβαια και ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Γιατί, όταν ασκείται ποινική δίωξη για οπλοκατοχή και οπλοχρησία, που, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, έγινε με μαχαιριά στο πρόσωπο, όταν υπάρχουν κατάγματα των ρινικών οστών και τέτοιες βλάβες στο μάτι, όταν περιγράφονται ίχνη ισχυρής περίσφιξης στον λαιμό, σίγουρα δεν μπορούμε να μιλάμε για μια απλώς επικίνδυνη σωματική βλάβη. Τέλος πάντων, έστω και κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις, η υπόθεση αυτή της βάρβαρης επίθεσης σε βάρος μιας ανυπεράσπιστης γυναίκας θα φτάσει, έστω και με καθυστέρηση τριών ετών, στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για να αποδοθεί τελικά δικαιοσύνη. Θα περιμένουμε για να δούμε».

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι η επιχειρηματίας είχε τραυματιστεί από αιχμηρό αντικείμενο, κάνοντας λόγο και για απόπειρα στραγγαλισμού: «To τραύμα της αριστερής κογχικής χώρας έχει προκληθεί από αιχμηρό όργανο. Η εντόπιση πολλαπλών εκχυμώσεων σε διαφορετικές ανατομικές περιοχές συνηγορεί υπέρ του ενδεχομένου της πλήξης των περιοχών με θλων όργανο. Ειδικότερα, οι εκχυμώσεις που εντοπίζονται στην περιοχή του τραχήλου παρέχουν την εντύπωση ότι έχουν προκληθεί από ισχυρή σύλληψη διά χειρός».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία για εργασιακό bullying: «Την απείλησαν και την ανάγκασαν να παραιτηθεί επειδή έβγαινε στη σύνταξη»

Μία σοβαρότατη καταγγελία που αφορά σε εργασιακό εκφοβισμό, έρχεται στο «φως», με πρωταγωνίστρια μία 60χρονη, που απασχολείτο σε ιδιωτική...

More Articles Like This