Ως ύποπτος για το θάνατο 54χρονης ανεμβολίαστης, ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης εκλήθη να καταθέσει για δύο κακουργήματα

Αντικείμενο της έρευνας του εισαγγελέα και η εξακρίβωση του αν κάποιοι απέτρεψαν ή εμπόδισαν τους γιατρούς από την έγκαιρη διασωλήνωση της άτυχης ασθενούς

Must Read

Εξηγήσεις στον Εισαγγελέα κλήθηκε να δώσει ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης ως ύποπτος για την τέλεση δυο κακουργημάτων για την υπόθεση του θανάτου μη εμβολιασμένης 54χρονης γυναίκας, η οποία νοσηλευόταν με κορωνοϊό στον «Ευαγγελισμό».

Ο δικηγόρος-αρνητής της πανδημίας του κορωνοϊού και των εμβολίων, θα καταθέσει ως ύποπτος για τα κακουργήματα της συνέργειας σε θανατηφόρα έκθεση, της συνέργειας στην παραβίαση μέτρων για τον κορωνοϊό, καθώς και το πλημμέλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία. Η έρευνα που διενεργεί ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός, έχει ως αντικείμενο να διακριβώσει αν κάποιοι απέτρεψαν ή εμπόδισαν τους γιατρούς από την έγκαιρη διασωλήνωση της ασθενούς και όσα συνέβησαν στο νοσοκομείο τις κρίσιμες ημέρες κατά τις οποίες η ασθενής αρνούνταν τη διασωλήνωση.

Ο δικηγόρος εκλήθη ως ύποπτος μετά τη λήψη μαρτυρικών καταθέσεων για την υπόθεση. Ο εισαγγελέας κάλεσε για ανωμοτί κατάθεση και τον σύζυγο της 54χρονης, ως φυσικό αυτουργό των παραπάνω αδικημάτων.

Κατέθεσε προσφυγή

Στο μεταξύ ο δικηγόρος Ν. Αντωνιάδης κατέθεσε προσφυγή στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, προκειμένου να μην δικαστεί για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση, για το οποίο παραπέμφθηκε σε δίκη. Στην προσφυγή επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς του περί σχεδίου εξόντωσης του πληθυσμού μέσω των εμβολίων.

Η προσφυγή εξετάζεται από αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα υποβάλει πρόταση προτείνοντας την απόρριψη ή μη του αιτήματος του δικηγόρου στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This