Έκανε έξαλλη την ανακρίτρια ο προκλητικός 22χρονος με το μαχαίρι – Ζήτησε εξέταση DNA για όλους

Οι φωνές της ανακρίτριας ακούστηκαν έξω από την αίθουσα - Ζήτησε να ληφθεί DNA από όλους τους συλληφθέντες για την δολοφονία του Άλκη

Must Read

Να γίνει λήψη DNA από όλους τους κατηγορούμενους που εμπλέκονται στην δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου Άλκη Καμπανού ζήτησε η 7η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Στην διάταξη που εξέδωσε, έδωσε εντολή να ληφθεί DNA από όλους τους συλληφθέντες προκειμένου να συγκριθεί με τα πειστήρια που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, μεταξύ των οποίων το δρεπάνι και το μαχαίρι που εντοπίστηκαν στον τόπο του εγκλήματος. Αυτός θα είναι ένας τρόπος να ταυτοποιηθούν τα άτομα που είναι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας. Υπενθυμίζεται ότι στην πόρτα του λευκού Citroen που οδηγούσε ο 23χρονος Αλβανός εντοπίστηκε αίμα. 

Ταυτόχρονα σημειώνεται ότι βρίσκονται σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Τετάρτης, οι απολογίες των κατηγορούμενων.

Συγκεκριμένα εξηγήσεις δίνουν ένας Έλληνας και ο 22χρονος Αλβανός οι οποίοι επέβαιναν στο πρώτο αυτοκίνητο που καταγράφηκε στο βίντεο της επίθεσης. Με δρακόντεια μέτρα, οι δύο κατηγορούμενοι εισήλθαν στο δικαστικό Μέγαρο από την πίσω πόρτα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το thessnews.gr η ανακρίτρια διέκοψε προσωρινά την ανάκριση του 22χρονου Αλβανού ο οποίος κατάφερε να την εκνευρίσει σε τέτοιο βαθμό που οι φωνές της ακούστηκαν σε όλο το δικαστικό Μέγαρο.

Ο θρασύτατος δράστης απαντούσε ασυναρτησίες και προσπαθούσε να αλλάξει την συζήτηση όταν η ανακρίτρια τον ρώτησε αν το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας κρατούσε μαχαίρι και αν το τραύμα που έφερε στην παλάμη του προέκυψε κατά την διάρκεια της επίθεσης. Τελικά η ανάκριση του 22χρονου συνεχίστηκε λίγα λεπτά μετά της 16:30 και ακολούθησε η απολογία του δεύτερου

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This