Τρίτη 15/6/2021

Συνέλαβαν τον προμηθευτή που διακινούσε λαθραία τσιγάρα στην ΑΣΟΕΕ (video)

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης της Ομάδας Παραεμπορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, ο βασικός προμηθευτής των κυκλωμάτων που διακινούσαν λαθραία τσιγάρα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πρόκειται για 37χρονο ημεδαπό, η σύλληψη του οποίου επετεύχθη σε αποθήκη που διατηρούσε στα Καμίνια, όπου συγκέντρωνε μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και από εκεί τα μετέφερε με αυτοκίνητο και τα διοχέτευε σε αλλοδαπούς που τα διέθεταν στη συνέχεια προς πώληση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Εντός της αποθήκης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περί τα (16.000) πακέτα λαθραίων τσιγάρων, (2.000) πακέτα λαθραίων καπνικών προϊόντων, καθώς και το όχημα που χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς για τη μεταφορά τους.

Όπως έγινε γνωστό μέσω της προανάκρισης, ο προμηθευτής προωθούσε περισσότερα από 1.500 πακέτα λαθραία τσιγάρα την ημέρα, μέσω των διακινητών στην περιοχή του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Το παραπάνω μεταφράζεται, σύμφωνα με τις αρχές, σε 3.000 ευρώ ημερήσιο τζίρο, γεγονός που αποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα ήταν ιδιαιτέρως επικερδής.

Από την Αστυνομία αναζητείται τουλάχιστον ένα άτομο ακόμα, ως στενός συνεργός του 37χρονου, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό και άλλων προσώπων που εμπλέκονται στο λαθρεμπόριο, καθώς ο συλληφθείς φέρεται ότι ασχολείτο επαγγελματικά με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Ο συλληφθείς με την ποινική δικογραφία, που σχηματίζεται σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελία.

Aυτό είναι το tweet της αστυνομίας, στο οποίο υπάρχει και βίντεο με την αποθήκη που βρέθηκαν τα λαθραία τσιγάρα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ