Προφυλακιστέος ο 69χρονος που σκότωσε στο ξύλο την 79χρονη σύζυγό του

Must Read

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 69χρονος που το βράδυ της περασμένης Κυριακής συνελήφθη για τη δολοφονία της 79χρονης Αμερικανίδας συζύγου του στα Γιάννενα, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, ο 69χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη σύζυγό του και πως όλα έγιναν πάνω στον καβγά και υπό την επήρεια αλκοόλ. Όπως ισχυρίστηκε, χτύπησε μεν την σύζυγό του, όμως ήταν ο ίδιος που κάλεσε σε βοήθεια μια γειτόνισσά τους, καθώς και το ΕΚΑΒ.

Πλέον, ο 69χρονος συζυγοκτόνος παίρνει το δρόμο προς τις φυλακές Κορυδαλλού, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Σε δηλώσεις τους στα τοπικά ΜΜΕ, οι συνήγοροι υπεράσπισής του δράστη, Βασίλης Γιάπρος και Δημήτρης Δήμου, ανέφεραν, μεταξύ άλλων, πως ο εντολέας τους είναι συντετριμμένος και συγκλονισμένος από τον θάνατο της συζύγου του. Επί 30 χρόνια, όπως ανέφεραν, ήταν σύντροφοι με την εκλιπούσα και μετά παντρεύτηκαν. «Σε καμία περίπτωση δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση», ανέφεραν.

  • Δείτε τις δηλώσεις των δικηγόρων:

*πηγή φωτό / βίντεο: epiruspost.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This