Εξιχνιάστηκε υπόθεση ηλεκτρονικού εγκλήματος – Έκλεψε 6.650 ευρώ για να τζογάρει!

Must Read

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης και παράβασης νομοθεσίας για παιχνίδια σε εταιρεία διαδικτυακού στοιχηματισμού με παρόχους υπηρεσιών τηλεφωνίας και διαδικτύου.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία ενός ατόμου του οποίου κλάπηκαν τα στοιχεία και οι κωδικοί τραπεζικής κάρτας από άγνωστο δράστη, ο οποίος και μετέφερε 6.650 ευρώ σε ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό εταιρείας στοιχηματισμού.

Στο πλαίσιο της έρευνας πραγματοποιήθηκε αλληλογραφία με την εμπλεκόμενη εταιρεία διαδικτυακού στοιχηματισμού καθώς και με παρόχους υπηρεσιών τηλεφωνίας και διαδικτύου.

Μάλιστα για πιο ολοκληρωμένη διερεύνηση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε έρευνα τις πρωινές ώρες της Πέμπτης -19 Σεπτεμβρίου- στο σπίτι του δράστη, απ’ όπου και κατασχέθηκαν:

  • εσωτερικός σκληρός δίσκος,
  • εξωτερικός σκληρός δίσκος,
  • 3 φορητές συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων και
  • 2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ ο άντρας δεν συνελήφθη, καθώς δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις της αυτόφωρης διαδικασίας. Η δικογραφία σε βάρος του υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This