Περιστέρι: Ποιά θα είναι η υπερασπιστική γραμμή του 20χρονου Πακιστανού

Παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας ο δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης Νικολέτας

Must Read

Ο 20χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, νωρίτερα μεταφέρθηκε από τη ΓΑΔΑ όπου κρατείται, στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Δια μέσου του συνηγόρου του ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του και να προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή, ώστε να απαντήσει στο γιατί στέρησε με τόσο βίαιο τρόπο τη ζωή της νεαρής συντρόφου.

Τι υποστηρίζει ο 20χρονος δολοφόνος 

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν στα σύνορα με τα Σκόπια, ότι σκότωσε τη Νικολέτα μετά από καβγά που είχαν. Αυτή αναμένεται να είναι και η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει. Φαίνεται πως θα ισχυριστεί ότι ήταν εν βρασμώ, ωστόσο ο τρόπος που έδρασε δείχνει μεθοδικότητα, έδρασε ψυχρά και οργανωμένα. Οι ενέργειες του δεν δηλώνουν ταραχή, συντριβή ή μετάνοια για την αποτρόπαια δολοφονία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Σημειώνεται πως για τους παραπάνω λόγους κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Υποστήριξη της κατηγορίας από τον πατέρα της Νικολέτας 

Στο μεταξύ, ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας προσήλθε και δήλωσε παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας ο δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης Νικολέτας, Ανδρέας Θεοδώροπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι αυτό που βασανίζει τους γονείς του θύματος είναι γιατί ο κατηγορούμενος αφαίρεσε με τόσο βίαιο τρόπο τη ζωή του παιδιού του.

Διαβάστε ακόμη: Νέα προθεσμία πήρε ο Πακιστανός δολοφόνος της Νικολέτας – «Αυτό το γιατί θα με φάει» λέει ο πατέρας της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This