Νέα προθεσμία πήρε ο Πακιστανός δολοφόνος της Νικολέτας – «Αυτό το γιατί θα με φάει» λέει ο πατέρας της

«Έχω να κοιμηθώ μέρες, νομίζω ότι το κοριτσάκι μου είναι κοντά μου» - Η 17χρονη είναι το νεαρότερο θύμα δολοφονίας από τον σύντροφό του στη χώρα μας

Must Read

Στο γραφείο της 25ης τακτικής Ανακρίτριας στην Ευελπίδων βρέθηκε νωρίτερα ο Πακιστανός δολοφόνος (σ.σ. με τα μάτια κάτω αυτή τη φορά και όχι με… Πισπιρίγκειο βλέμμα) της Νικολέτας Καρολίδου για να απολογηθεί για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε μέσα στο σπίτι που διέμεναν στο Περιστέρι.

Ωστόσο, δεν απολογήθηκε, καθώς ζήτησε και έλαβε, νέα προθεσμία για αύριο Τρίτη.

Δια του συνηγόρου του, ζήτησε να του δοθεί ακόμη ένα 24ωρο ώστε να ενημερωθεί επί των στοιχείων της δικογραφίας και να οργανώσει την υπεράσπισή του έναντι όσων του αποδίδονται στο κατηγορητήριο.

Στο μεταξύ, στην δικαστική λειτουργό που ανέλαβε να χειριστεί την υπόθεση της Νικολέτας, το νεαρότερο στην Ελλάδα θύμα ανθρωποκτονίας με φερόμενο δράστη τον σύντροφό της, προσήλθε και δήλωσε εκ μέρους του πατέρα της 17χρονης παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας (Πολιτική Αγωγή) ο συνήγορός του.

Το  κατηγορητήριο που προσάπτεται στον Πακιστανό είναι βαρύ και καταγράφονται όχι μόνο οι άγριες συνθήκες θανάτου του θύματος αλλά και κρίσιμα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί για τον χρόνο πριν και τον χρόνο μετά το έγκλημα σε βάρος της ανήλικης.




Θυμίζουμε ότι ο 22χρονος (;) Πακιστανός εμφανιζόταν με δύο ονόματα, τρία επίθετα, τρία πατρώνυμα, τέσσερα μητρώνυμα και τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης!

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της Νικολέτας προήλθε από ασφυξία καθώς ο δράστης τής έκλεισε τη μύτη και το στόμα. Το θύμα φαίνεται να πάλεψε σκληρά για τη ζωή του πριν ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός θανάτου.

Οι τελευταίες στιγμές της Νικολέτας ήταν τα περίπου τέσσερα με πέντε βασανιστικά, μαρτυρικά λεπτά, από τη στιγμή που ο δράστης της προκάλεσε ασφυξία, που η ανήλικη πάσχιζε να «κερδίσει» λίγο αέρα.




Σε σύγχυση ο πατέρας της Νικολέτας

«Δεν θα ήθελα ποτέ να τον δω από κοντά. Εκτός αν μου τον φέρουνε μέσα στο σπίτι και τον κρατούσαν μια μέρα εδώ», σχολίασε στην ΕΡΤ ο πατέρας της 17χρονης, ενώ η σύγχυσή του λόγω πένθους φάνηκε στον Alpha όπου είπε κάτι διαφορετικό:

«Σίγουρα θα επιθυμούσα να τον δω, να ρωτήσω γιατί. Γιατί; Για ποιο λόγο; Πολλά γιατί. Μπορούσε να φύγει σαν άνθρωπος, να χωρίσει και τελειώσει η υπόθεση, να μη χάσουμε το κοριτσάκι μας».




Σε ότι αφορά την απολογία του Πακιστανού, ο πατέρας της 17χρονης είπε ότι περιμένει την απόφαση (σ.σ. του Εισαγγελέα), περιμένει να δει τι θα πει ο ίδιος, για ποιο λόγο σκότωσε την κόρη του.

«Έχω να κοιμηθώ μέρες, νομίζω ότι το κοριτσάκι μου είναι κοντά μου …  Αυτό το γιατί θα με φάει», είπε ακόμα.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This