Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Τρία αδέλφια βασανίζονται 12 χρόνια στα δικαστήρια για την κληρονομιά του πατέρα τους

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Επί 12 χρόνια πασχίζουν να μοιράσουν τη διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία που τους άφησε ο πατέρας τους τρία αδέλφια από τον Βόλο, αλλά, αντί η Δικαιοσύνη να βάλει τέλος στην αγωνία τους, την παρατείνει!

Οι τραπεζικές καταθέσεις ύψους 230.000 ευρώ του ηλικιωμένου που απεβίωσε το 2007 αποτέλεσαν μία ευχάριστη έκπληξη για τα τρία αδέλφια, που ως τότε αγνοούσαν την ύπαρξη του ιλιγγιώδους ποσού. Όμως, όταν ήρθε η ώρα της μοιρασιάς, οι κληρονόμοι άρχισαν να μαλώνουν, αφού καθένας ερμήνευε κατά το δοκούν το περιεχόμενο της διαθήκης.

Γόρδιος δεσμός

Για να λύσουν τον γόρδιο δεσμό και να αποκτήσουν πρόσβαση στην κληρονομιά, προσέφυγαν στα δικαστήρια. Όμως ακόμη δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν άκρη! Κι αυτό γιατί μια δικαστική απόφαση κατέληξε ότι το ποσοστό που αντιστοιχεί σε κάθε κληρονόμο από το επίδικο χρηματικό ποσό πρέπει να συνεκτιμηθεί σε σχέση με τα ακίνητα που είχε κληροδοτήσει ο αποθανών σε κάθε τέκνο.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη το δικαστήριο διόρισε πραγματογνώμονα για να προσδιορίσει τα ποσά. Όταν εκείνος κατέληξε στην τελική κρίση για το πώς πρέπει να μοιραστούν οι καταθέσεις, ένας εκ των αδελφών διαφώνησε και προσέφυγε εκ νέου στη Δικαιοσύνη!

Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» η υπόθεση επιστρέφει στο ακροατήριο τον προσεχή Νοέμβριο, χωρίς να είναι βέβαιο πως θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Άλλωστε είχαν προηγηθεί κι άλλες προσφυγές και αναβολές στην εκδίκαση της υπόθεσης, με αποτέλεσμα τα χρήματα να παραμένουν ακόμα στην τράπεζα παρά την παρέλευση 12ετίας.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ