Τρία αδέλφια βασανίζονται 12 χρόνια στα δικαστήρια για την κληρονομιά του πατέρα τους

Must Read

Επί 12 χρόνια πασχίζουν να μοιράσουν τη διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία που τους άφησε ο πατέρας τους τρία αδέλφια από τον Βόλο, αλλά, αντί η Δικαιοσύνη να βάλει τέλος στην αγωνία τους, την παρατείνει!

Οι τραπεζικές καταθέσεις ύψους 230.000 ευρώ του ηλικιωμένου που απεβίωσε το 2007 αποτέλεσαν μία ευχάριστη έκπληξη για τα τρία αδέλφια, που ως τότε αγνοούσαν την ύπαρξη του ιλιγγιώδους ποσού. Όμως, όταν ήρθε η ώρα της μοιρασιάς, οι κληρονόμοι άρχισαν να μαλώνουν, αφού καθένας ερμήνευε κατά το δοκούν το περιεχόμενο της διαθήκης.

Γόρδιος δεσμός

Για να λύσουν τον γόρδιο δεσμό και να αποκτήσουν πρόσβαση στην κληρονομιά, προσέφυγαν στα δικαστήρια. Όμως ακόμη δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν άκρη! Κι αυτό γιατί μια δικαστική απόφαση κατέληξε ότι το ποσοστό που αντιστοιχεί σε κάθε κληρονόμο από το επίδικο χρηματικό ποσό πρέπει να συνεκτιμηθεί σε σχέση με τα ακίνητα που είχε κληροδοτήσει ο αποθανών σε κάθε τέκνο.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη το δικαστήριο διόρισε πραγματογνώμονα για να προσδιορίσει τα ποσά. Όταν εκείνος κατέληξε στην τελική κρίση για το πώς πρέπει να μοιραστούν οι καταθέσεις, ένας εκ των αδελφών διαφώνησε και προσέφυγε εκ νέου στη Δικαιοσύνη!

Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» η υπόθεση επιστρέφει στο ακροατήριο τον προσεχή Νοέμβριο, χωρίς να είναι βέβαιο πως θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Άλλωστε είχαν προηγηθεί κι άλλες προσφυγές και αναβολές στην εκδίκαση της υπόθεσης, με αποτέλεσμα τα χρήματα να παραμένουν ακόμα στην τράπεζα παρά την παρέλευση 12ετίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This