Σάββατο 19/6/2021

Της πρόσφεραν δουλειά κι αυτή τους κατηγόρησε για μαστροπεία

Πήρε πίσω όσα ισχυριζόταν

Απροσδόκητη ανατροπή έφερε στην υπόθεση της μια 21χρονη Ροδίτισσα η οποία αρχικά ισχυρίστηκε ότι ήταν έρμαιο στα χέρια κυκλώματος μαστροπείας που την εξέδιδε σε μπαρ της Μυκόνου, όμως τα πήρε όλα πίσω ενώπιον του ανακριτή! Έτσι οι δυο άνδρες οι οποίοι είχαν συλληφθεί στο λιμάνι της Ραφήνας έπειτα από υπόδειξη της ίδιας που ταξίδευε μαζί τους, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Σύρου.

Η κοπέλα, που βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα ευάλωτη κατάσταση αντιμετωπίζοντας ψυχολογικά προβλήματα ενώ προσπαθεί να απεξαρτηθεί από ναρκωτικά, υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι ο 49χρονος Πολωνός και ο 65χρονος ιδιοκτήτης του στριπτιζάδικου δεν διέπραξαν κάποιο αδίκημα σε βάρος της και ότι της πρόσφεραν νόμιμη εργασία με ότι προβλέπεται από τον νόμο. Μάλιστα, δικαιολόγησε την αρχική της καταγγελία υποστηρίζοντας ότι παρερμηνεύτηκαν όσα είπε τηλεφωνικά στη μητέρα της και το Λιμενικό.

Ήθελε να τη βοηθήσει

Ο Πολωνός κατέθεσε ότι γνώρισε την 21χρονη σε νοσοκομείο και προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, όπως αναφέρει η «Δημοκρατική». Έτσι η νεαρή προσελήφθη από τον 65χρονο στο strip club, ωστόσο δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εργασίας και της ζήτησαν να σταματήσει. Η ίδια και ο 65χρονος αναχώρησαν για τη Ραφήνα όπου θα συναντούσαν τον 49χρονο αλλοδαπό για να συνοδεύσει την κοπέλα σε άλλο κατάστημα στον Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η 21χρονη έστειλε απεγνωσμένα μηνύματα στη μητέρα της ζητώντας βοήθεια και υποστήριζε ότι την πήγαιναν με το ζόρι στον Πειραιά. Η μητέρα της έκανε καταγγελία στις αρχές και ακολούθησε η σύλληψη των δυο ανδρών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ