Ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση βιασμού με τον γνωστό ηθοποιό – Τι «ακούστηκε» στο δικαστήριο

Must Read

Τον ισχυρισμό του ότι «Από την πρώτη στιγμή αρνήθηκα την πράξη του βιασμού, ήδη από την αστυνομία. Δέχομαι την κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση» επανέλαβε ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, στην δίκη της υπόθεσης βιασμού του 25χρονου οδηγού ταξί από τον ίδιο.

Η δίκη ξεκίνησε με την κατάθεση του μάρτυρα του νεαρού ταξιτζή ενώ στο ακροατήριο το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Σπ. Μπιμπίλας, που έχει προταθεί να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης, αλλά και ο Γρ. Βαλιανάτος.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο μάρτυρας από την αρχή που παρέλαβε ως πελάτη τον κατηγορούμενο του έκανε ερωτήσεις ερωτικής φύσεως, της οποίες ο ίδιος επιχείρησε να σταματήσει, ωστόσο συνέχισε να ακολουθεί τις οδηγίες του κατηγορούμενου για τη διαδρομή που θα ακολουθούσαν.

Έτσι σταμάτησαν για φαγητό σε ένα ταχυφαγείο, όπου φέρονται να έμειναν για περίπου μία ώρα. «Ήταν μία καλή ευκαιρία να σταματήσω να ουρήσω και να κάτσω να φάω γιατί μετά είχα κανονίσει δουλειές. Βγήκα από την τουαλέτα και μου πρότεινε να με κεράσει κάτι, αφού θα έτρωγε ο ίδιος. Σκέφτηκα ότι καλή τη καρδία με κερνάει και εγώ δεν θα χρεώσω την αναμονή. Μου έχει ξανασυμβεί τέτοια περίπτωση» είπε, εξηγώντας γιατί σε όλη αυτή τη διαδρομή το ταξίμετρο δεν «έγραφε».

Ο 25χρονος αναφέρθηκε ακόμα στη στάση που έκανε εκείνο το βράδυ έξω από κατάστημα sex shop, προκειμένου ο ηθοποιός να κάνει αγορές, ενώ επέμεινε στην αρχική του καταγγελία ότι ο κατηγορούμενος έριξε κάποιο ναρκωτικό στον καφέ που είχε μέσα στο ταξί. Όπως κατέθεσε, ενώ βρίσκονταν σε απομονωμένο σημείο, ο ίδιος δεν ένιωσε καλά και ξάπλωσε ρίχνοντας πίσω το κάθισμα του οδηγού.

«Νόμιζα ότι ήμουν κουρασμένος. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχε ρίξει χυμούς της ζούγκλας και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο» υποστήριξε και πρόσθεσε: «Ξυπνώντας είχα την αίσθηση ότι έπρεπε να κάνω την ανάγκη μου. Ο κατηγορούμενος είναι ξάπλα στο δεξί μου στήθος, αισθησιακά μου τσίμπαγε τη ρώγα και είχα ξεκούμπωτο πουκάμισο και παντελόνι. Φάνηκε να το ευχαριστιέται. Του είπα ως εδώ φτάνει. Θέλω να πάω σπίτι μου. Πες μου που θέλεις να σε πάω….».

Ολιγόλεπτη διακοπή της δίκης

Σε αυτό το σημείο της κατάθεσης η μητέρα του μάρτυρα ξέσπασε σε κλάματα, προκαλώντας συγκίνηση και στον γιο της με αποτέλεσμα η δίκη να διακοπεί για λίγα λεπτά.

Μητέρα: Αγόρι μου, ψυχή μου. Γελάει, πώς δεν σε έστειλε στο θάνατο…. Γελάνε θεέ μου… θα το ‘χα στο χώμα το παιδάκι μου. Κοροϊδεύουν κιόλας. Να μην το ζήσει άλλη μάνα αυτό…

Ακροατήριο: Ωραία η παράσταση…
Οδηγός: Ποιος το είπε αυτό ρε! Θα μου μείνει στα χέρια….

«Φυσικά και δεν ήμουν ψύχραιμος σε αυτήν την σοκαριστική εικόνα, αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ» συνέχισε ο μάρτυρας, προσθέτοντας «Ό,τι και να λέει κατηγορούμενος, εγώ θα κάνω και ορό αλήθειας για να το επαληθεύσω».

Ο μάρτυρας υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος του έριξε κάποια ουσία στον καφέ, τονίζοντας «ήμουν από την επήρεια κάποιου πράγματος. Αισθανόμουν σκοτοδίνη, μούδιασμα στα πόδια, αισθανόμουν ότι δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου, εναλλαγή διάθεσης, τον έβλεπα και έλεγα είναι μία μισοριξιά, τι να μου κάνει αυτός, εγώ είμαι θηρίο. Τον απώθησα και δεν του άρεσε… Είμαι straight καθαρό αρσενικό και δεν δέχομαι να μου κάνει κανείς τίποτα».

Μετά από αυτό, ο πρώην οδηγός ταξί υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος ήπιε κάτι από ένα τσίγκινο μπουκαλάκι και λιποθύμησε.

«Εγώ άνοιξα τα παράθυρα, ένιωθα κάτι περίεργο. Μου είχε ζητήσει πριν να τον πάω ή στον ΟΣΕ ή στην Αττική, δεν θυμάμαι… Εγώ σκέφτηκα, εντάξει μου τσίμπησε την ρώγα και είδα μία απόπειρα από έναν άνθρωπο, αξίζει να τον πετάξω στα σκουπίδια; Κάλεσα το 166 και αποφάσισα να τον πάω στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο» κατέθεσε ο οδηγός ταξί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Σε ερώτηση της προέδρου τι έγινε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, ο μάρτυρας κατέθεσε «έχω ακούσει από ΜΜΕ και διαβάσει από τις καταθέσεις ότι χαστούκισα τον σεκιούριτι και ότι επιτέθηκα στους γιατρούς, θυμάμαι μόνο να ξυπνάω σε φορείο, με νοσηλευτές και μία βελόνα από πάνω μου. Νόμιζα ότι μου πήρε τα λεφτά και το ταξί, γι’ αυτό και έτρεξα έξω να δω εάν ήταν εκεί ταξί. Το ταξί ήταν παρκαρισμένο και κάποιος με διαβεβαίωσε ότι πράγματά μου ήταν στη θέση τους. Τον κατηγορούμενο δεν τον είδα. Μετά ήρθε ένας φίλος μου, τον καφέ δεν το απέκρυψα ποτέ, είπα ότι εξαρχής κάτι μου έχει ρίξει και ήταν άφαντος. Το αμάξι για να ξεβρωμίσει χρειάστηκε να γίνει βιολογικός καθαρισμός τον οποίο και πλήρωσα».

Ο 25χρονος είπε ακόμα ότι την επόμενη ημέρα, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να καταθέσει μήνυση, τον παρέπεμψαν σε ιατροδικαστή, ο οποίος -όπως ανέφερε- του ανακοίνωσε ότι «με είχαν παραβιάσει». «Νόμιζα ότι θα έπεφτα θύμα ληστείας. Σκόπευα να τον καταγγείλω για απόπειρα ληστείας, αυτό νόμιζα ότι συνέβη μέχρι που πήγα στον ιατροδικαστή. Μετά ήθελα να με κλειδώσουν σε ένα κελί με εκείνον και να τον φάω ζωντανό».

Τι κατέθεσε ο φίλος του 25χρονου

Από την πλευρά του ο φίλος του, που πήγε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, κατέθεσε ότι εκείνο το βράδυ, περιγράφοντας την κατάσταση του, ήταν σαν σακί, σαν άψυχη κούκλα. Δεν μου είπε τι είχε συμβεί . Προσπαθούσε να θυμηθεί μου έλεγε ότι υποφέρει, «πονάει» είπε και συμπλήρωσε πως είδε τον κατηγορούμενο να βγαίνει από το ταξί συνοδεία αστυνομικών.

«Είχε την εικόνα τυπικού χρήστη» ανέφερε.

«Κανένας από τους δυο δεν ήταν καλά και οι δυο είχαν πάρει ναρκωτικά» είπε καταθέτοντας στη συνέχεια ο αστυνομικός που πρώτος είδε στο νοσοκομείο τον ηθοποιό και τον οδηγό ταξί. Άλλα και ο φύλακας του νοσοκομείου που είδε τους δύο άνδρες είπε στο δικαστήριο για τον οδηγό ταξί πως ήταν εκτός εαυτού και όταν του ζήτησε να απομακρύνει το ταξί από την είσοδο εκείνος τον έβρισε χυδαία και τον χτύπησε.

«Ήταν σε υπερένταση. Πιστεύω ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών» είπε συμπληρώνοντας ότι αργότερα όταν ηρέμησε του ζήτησε συγγνώμη.

Αναφερόμενος στον κατηγορούμενο περιέγραψε πως ήταν αναίσθητος στο κάθισμα του συνοδηγού. «Όταν ήρθε η αστυνομία με τα χίλια ζόρια κατάφεραν να τον βγάλουν έξω» τόνισε και υποστήριξε πως από την τσέπη του ηθοποιού ένας αστυνομικός αφαίρεσε ένα μπουκαλάκι και το πέταξε.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Δεκεμβρίου 2019.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This