Επιχείρηση-πλυντήριο από το ΚΙΝΑΛ για το NOOR1

Must Read

Να ξεπλύνει και τη δυσώδη υπόθεση του «Noor 1» επιχειρεί το ΚΙΝ.ΑΛ., σε συμπαιγνία με τη Ν.Δ., επιχειρώντας να εμπλέξει χωρίς ντροπή, χωρίς κανέναν ηθικό ενδοιασμό και κυρίως χωρίς απολύτως κανένα στοιχείο τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο στην υπόθεση, μετατρέποντας έτσι την Προανακριτική-φιάσκο της Βουλής σε πλυντήριο σκανδάλων.

Οι βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. που μετέχουν στην Προανακριτική Βασίλης Κεγκέρογλου και Ευαγγελία Λιακούλη κατέθεσαν προς τον «γαλάζιο» πρόεδρο της επιτροπής Γιάννη Μπούγα αίτημα να συσχετιστούν με την εν εξελίξει έρευνα της επιτροπής στοιχεία που, όπως ισχυρίζονται, έχει συγκεντρώσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. «Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διεξάγεται έρευνα για την υπόθεση που είναι γνωστή ως “Noor 1”.

Δείτε επίσης: Σε τρεις μήνες η απόφαση του Άρειου Πάγου για το αμαρτωλό ΛΕΠΕΤΕ που έχει «κρεμάσει» 17.000 συνταξιούχους

Κατά την έρευνα αυτή πληροφορούμαστε ότι κατατίθενται στοιχεία που αφορούν τον κ. Παπαγγελόπουλο, τα οποία, αν πράγματι υπάρχουν, πρέπει να συσχετιστούν με την έρευνα που διεξάγει η παρούσα επιτροπή της Βουλής» ανέφερε η επιστολή του ΚΙΝ.ΑΛ., με τη ΝΔ να συμφωνεί με το εν λόγω αίτημα και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζουν στα κοινοβουλευτικά πηγαδάκια ότι η κυβερνώσα παράταξη χρησιμοποιεί τη Χαριλάου Τρικούπη για να βγάλει λάδι τους εμπλεκομένους στην υπόθεση του ναρκόπλοιου, όπως πράττει και με τη Novartis.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Ραγκούσης έχει επιτεθεί στη Φώφη Γεννηματά ουκ ολίγες φορές, κατηγορώντας την επί της ουσίας για υπόγειες σχέσεις της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η απόφαση για συσχέτιση του «Noor 1» με την Προανακριτική ελήφθη μόνο με τις ψήφους της Ν.Δ. και του ΚΙΝ.ΑΛ., καθώς καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το ΚΚΕ επιφυλάχθηκε ζητώντας το αίτημα να γίνει πιο συγκεκριμένο. Οσο για την Ελληνική Λύση, διευκρίνισε σε αυστηρό τόνο ότι το κόμμα ουδέποτε υπερψήφισε το αίτημα του ΚΙΝ.ΑΛ., παρά τις περί του αντιθέτου διαρροές στον Τύπο.

Σε κάθε περίπτωση, μετά και τις χθεσινές αποκαλύψεις καθίσταται απολύτως σαφές ότι τα δύο κόμματα ουδέποτε θέλησαν πραγματικά να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση της Novartis, όπως έλεγαν προεκλογικά, αλλά απώτερος στόχος ήταν να χρησιμοποιήσουν τη Βουλή για να ξεπλύνουν υπόδικους, ναρκεμπόρους και καταχραστές του Δημοσίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This