Νυχτοφύλακας έπιασε στον… ύπνο τρεις γυναίκες Ρομά που έκλεβαν το σπίτι του!

Must Read

Ένας νυχτοφύλακας κατάφερε να βάλει τέλος στην δράση μιας συμμορίας από γυναίκες «αράχνες» που τρύπωναν ακόμη και μέρα- μεσημέρι σε διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας και άρπαζαν χρήματα και τιμαλφή! Μάλιστα, κατάφερε να συλλάβει ο ίδιος μια από τις τρεις Ρομά, ενώ ένας γείτονας ακινητοποίησε μια δεύτερη.

Δείτε επίσης: Ένοχη η Βρετανίδα για τον δήθεν βιασμό από 12 Ισραηλινούς στην Κύπρο

Ο ύπνος που περίμενε πώς και πώς ο νυχτοφύλακας μόλις επέστρεψε από τη βάρδια στο διαμέρισμα όπου διαμένει με την οικογένειά του το μεσημέρι της Παρασκευής, εξελίχθηκε σε περιπέτεια, όταν ξαφνικά, άκουσε φασαρία από το υπνοδωμάτιο των παιδιών του.

Έτσι, σηκώθηκε από το κρεβάτι για να δει τι συμβαίνει και βρέθηκε έκπληκτος μπροστά σε μια εμφανίσιμη άγνωστη γυναίκα που ερευνούσε το σαλόνι, ενώ άλλες δύο καλοντυμένες γυναίκες έκαναν άνω-κάτω τα συρτάρια στο σκρίνιο!

Ο νυχτοφύλακας αντέδρασε αστραπιαία και κατάφερε να ακινητοποιήσει μια από τις γυναίκες, ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια. Στις φωνές του ανταποκρίθηκε ένας γείτονας ο οποίος ακινητοποίησε μια ακόμα εισβολέα, ενώ η τρίτη διέφυγε με 550 ευρώ που είχε αρπάξει!

Στους άνδρες της Άμεσης Δράσης που έφτασαν, οι γυναίκες ισχυρίστηκαν ότι ο νυχτοφύλακας τις είχε… ακολουθήσει στο δρόμο και τις κρατούσε χωρίς τη θέλησή τους! Ωστόσο, κατά την σωματική έρευνα που τους έγινε, βρέθηκαν τα κοσμήματα που είχαν κλέψει.

Ο νυχτοφύλακας είχε ξεχάσει να ασφαλίσει την πόρτα ασφαλείας και αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι τρεις Ρομά που δραστηριοποιούνται σε κλοπές και διαρρήξεις στο κέντρο της Αθήνας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ η Ασφάλεια Εξαρχείων διενεργεί προανάκριση για να εξιχνιάσει πλήρως την δράση τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This