Στη φυλακή ο «άρρωστος» πατέρας που βίαζε την ανήλικη ΑμεΑ κόρη του

Must Read

Σε οκτώ χρόνια φυλακή καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας ο 58χρονος πατέρας από χωριό της Ευρυτανίας, που κατηγορείται ότι επί τρία σχεδόν χρόνια ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης και με βαριά νοητική υστέρηση κόρης του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, o 58χρονος κατηγορούνταν για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, αποπλάνηση ανηλίκου και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση.

Δείτε επίσης: Προανακριτική: Ο Ράνος «καίει» Γεωργιάδη και Λοβέρδο για τα φάρμακα της NOVARTIS

Το Δικαστήριο έκανε δεκτό κατά πλειοψηφία, το αίτημα της συνηγόρου υπεράσπισης του 58χρονου, που διορίστηκε αυτεπαγγέλτως, να του αναγνωριστεί ο πρότερος σύννομος βίος, φθάνοντας στη συνέχεια σε ομόφωνη απόφαση για το μέγεθος της ποινής που είναι οκτώ χρόνια κάθειρξης.

Αυτό σημαίνει ότι ο 58χρονος θα οδηγηθεί στη φυλακή για όσα περιγράφονται στις σελίδες της δικογραφίας ότι συνέβησαν μεταξύ του Ιουνίου του 2012 και το καλοκαιριού του 2015.

Η κοπέλα είπε ότι δεν θυμόταν τίποτα

Συγκεκριμένα, ο 58χρονος φέρεται να υποχρέωνε το κοριτσάκι του, να παρακολουθεί μαζί του ερωτικές ταινίες και να τον αποκαλεί «μωρό μου». Στη συνέχεια το έβαζε να του κάνει στριπτίζ πριν προβεί στις αρρωστημένες πράξεις του, «προσβάλλοντας κατ’ εξακολούθηση το προστατευόμενο αγαθό της αγνότητας της παιδικής ηλικίας, της γενετήσιας ελευθερίας και της οικογενειακής τάξης».

Μάλιστα, ενώπιον του Δικαστηρίου ο αδερφός και η αδερφή του κατηγορούμενου υποστήριξαν ότι ο 58χρονος δε θα μπορούσε ποτέ να κάνει τέτοια πράγματα, ενώ και η 20χρονη – σήμερα – κόρη του, είπε ότι δε θυμάται τι ακριβώς είχε πει τότε στους αστυνομικούς και ότι δεν είχαν συμβεί τέτοια πράγματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This