Εισαγγελική παρέμβαση για πρώην στέλεχος των ΕΛΤΑ! Φέρεται να διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις σε καιρό πανδημίας

Must Read

Την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για διασπορά ψευδών ειδήσεων σε καιρώ πανδημίας παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας Βαγγέλης Ιωαννίδης.

Δείτε επίσης: Αναιρέθηκε καταδίκη για παράνομη διακίνηση μεταναστών λόγω της ευμενέστερης διάταξης του νέου Ποινικού Κώδικα

Συγκεκριμένα, η εισαγγελική παραγγελία αφορά ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από παλιό στέλεχος της διοίκησης των ΕΛΤΑ ο οποίος θέλοντας να ότι τα μέτρα προστασίας για τους ταχυδρόμους είναι ελλιπή, έγραψε ότι: «οι ταχυδρόμοι θα επισκεφθούν από Δευτέρα τους συνταξιούχους στα σπίτια τους για την πληρωμή των συντάξεων και ή θα τους μεταδώσουν τον ιό, ή θα τον κολλήσουν οι ίδιοι για να τον μεταφέρουν σε άλλους συνταξιούχους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This