Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Εισαγγελέας ζητάει από 76χρονη να σπάσει την καραντίνα και να εμφανιστεί στο δικαστήριο για ένα… κολωνάκι

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Εν μέσω κορωνοϊού καλείται 76χρονη να παρουσιαστεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα, η οποία μηνύθηκε από συγγενικό της πρόσωπο, καθώς εγκλημάτησε σε βάρος μίας καγκελόπορτας!

Συγκεκριμένα, η ηλικιωμένη μόλις την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται, έλαβε κλήση με την ιδιότητα της υπόπτου προκειμένου να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις, σχετικά με μήνυση που υπέβαλε προ διμήνου συγγενικό της πρόσωπο ότι προκάλεσε πριν από δύο χρόνια ζημιές σε κολωνάκι της καγκελόπορτας οικοπέδου που έχει τις κότες του και ότι πριν από 4,5 χρόνια τον εξαπάτησε πείθοντάς τον να υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό.

Δείτε επίσης: Οι μεγάλες δίκες που έπεσαν «θύματα» του κορωνοϊού! Τι θα γίνει με τις αποφυλακίσεις λόγω 18μηνου;

Το αίτημα της 76χρονης προς την Ειρηνοδίκη Καλλιθέας – η οποία της απέστειλε την κατεπείγουσα κλήση – ότι μία έξοδος της από το σπίτι της είναι επικίνδυνη για την υγεία της αλλά και ότι στην παρούσα φάση δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της γιατί δεν μπορεί να συλλέξει στοιχεία και αποδείξεις, δεν είχαν αντίκρισμα.

Έτσι, απορρίφθηκε το αίτημα της για μεταφορά ημερομηνίας εξέτασης της μετά την λήξη του συναγερμού για την πανδημία, ενώ αδύνατη στάθηκε η επικοινωνία της με τον εισαγγελέα Χανίων που απέστειλε την παραγγελία καθώς η εισαγγελέας υπηρεσίας δεν γνώριζε καν το email της Εισαγγελίας Χανίων για να στείλει εγγράφως το αίτημα της!

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ