27-5-2020

Η εισαγγελέας ζήτησε να επιστρέψει στη φυλακή ο Ρεθυμνιώτης παιδεραστής!

Την επιστροφή του στις φυλακές Γρεβενών για να συνεχίσει την έκτιση της ποινής του ο Ρεθυμνιώτης προπονητής παιδεραστής, εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο η αρμόδια εισαγγελέας, για να προληφθεί κίνδυνος της δημόσιας τάξης από την τέλεση αδικημάτων σαν εκείνα για τα οποία καταδικάστηκε.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη πριν από λίγες μέρες στα Μουδανιά Θεσσαλονίκης αφού είχε παραβιάσει τον όρο της μη απομάκρυνση του από την περιοχή κατοικίας του στη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας Πρωτοδικών Χριστίνα Φασούλα ζητεί από το Συμβούλιο Πρωτοδικών Γρεβενών την ανάκληση της υφ’ όρων απόλυσης του κατηγορουμένου, καθώς συντρέχει επείγουσα ανάγκη γιατί ο κατηγορούμενος είχε δηλώσει τόπο διαμονής την Καλαμαριά και όταν αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος της περιοχής στην διεύθυνση που είχε δηλώσει δεν τον γνώριζε κανείς.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα ο προπονητής πρέπει να επιστρέψει στην φυλακή για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του που είναι 7 χρόνια και 10 μήνες.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«…..διακριβώθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας , από ένοικο της οικοδομής, ότι δεν διαμένει στην δηλωθείσα ως άνω διεύθυνση και είναι εντελώς άγνωστο άτομο στην περιοχή. Με τη συμπεριφορά του αυτή ο ανωτέρων . Με τη συμπεριφορά του αυτή ο ανωτέρω, χωρίς να αιτηθεί προηγουμένως την τροποποίηση των υποχρεώσεων που του επιβλήθηκαν δυνάμει του προαναφερόμενου βουλεύματος ως προς τον τόπο διαμονής του και χωρίς να εκδοθεί σχετικό τροποποιητικό βούλευμα, που να του επιτρέπει για βάσιμο λόγο να αλλάξει τον τόπο αυτό, εξωτερίκευσε την βούλησή του να μην υποβάλει τον εαυτό του στο ως άνω στάδιο εκτελέσεως τής ποινής του , κατά το χρόνο της δοκιμασίας του. Ακολούθως και για τους παραπάνω λόγους διατάχθηκε…. η προσωρινή σύλληψή του , επειδή κρίθηκε ότι συντρέχει περίπτωση επείγουσας ανάγκης , λόγω της παραβίασης του όρου της διαμονής του , κατά τα προαναφερόμενα , για να προληφθεί κίνδυνος της δημόσιας τάξης, από την τέλεση από τον ίδιο παρόμοιων , με αυτά για τα οποία ήδη καταδικάστηκε, εγκλημάτων».

Τον τελικό λόγο έχει το δικαστικό συμβούλιο Γρεβενών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατεβάστε το app του newsbreak

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

newsbreak.gr

FREE
VIEW