Φρίκη και αποτροπιασμός στη Λαμία: 13χρονη κατήγγειλε τον 45χρονο θείο της για βιασμό!

Must Read

Κόμπο στον στομάχι προκαλεί η υπόθεση βιασμού μιας 13χρονης από τον πρώην άνδρα της θείας της, στη Λαμία, καθώς, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν, ο ρουμανικής καταγωγής 45χρονος, ο οποίος πρότεινε στη μικρή να την πάει βόλτα με το φορτηγό του, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου τη βίασε!

Όλα αποκαλύφθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, όταν η μαθήτρια μπήκε στο σπίτι της σε άθλια κατάσταση. Έκλαιγε, κλεινόταν στο δωμάτιό της, δεν έτρωγε, δεν μιλούσε. Ο πατέρας της ανησύχησε όταν την είδε σε αυτά τα χάλια και τη ρώτησε τι της είχε συμβεί. Αν και στην αρχή η ανήλικη δεν έβγαζε λέξη από το στόμα της, λίγο μετά αποφάσισε να εκμυστηρευτεί στον πατέρα της την κόλαση που έζησε στα χέρια του αλλοδαπού πρώην συζύγου της θείας της (αδελφής της μητέρας της).

Όπως του είπε, ο θείος της είπε να ανέβει στο φορτηγό του να την πάει μία βόλτα, για να δει τι ωραία που ήταν η βόλτα με ψηλό όχημα. Όμως, αντί να την γυρίσει πίσω, μπήκε με το φορτηγό του σε έναν παράδρομο και κατευθύνθηκε προς μια ερημική τοποθεσία, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία της μικρής, τη βίασε.

Ο πατέρας της μαθήτριας έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει τα όσα είχε ξεστομίσει η κόρη του. Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ και προσπαθώντας να ηρεμήσει την 13χρονη, την πήρε από το χέρι και πήγαν μαζί στο νοσοκομείο Λαμίας, από όπου ενημερώθηκε και η αστυνομία, που άρχισε να ψάχνει την υπόθεση.

Υποβλήθηκε σε εξετάσεις

Με εισαγγελική εντολή, το κορίτσι που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λαμίας, υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση από την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας, Αποστολία Ακριβούση, σύμφωνα με την οποία διαφαίνονται στοιχεία που παραπέμπουν σε ασελγείς πράξεις.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, η ιατροδικαστική έκθεση θα δοθεί στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας για να προστεθεί στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του 45χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης, αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά την εμπλοκή του στο αποτρόπαιο περιστατικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This