Τρίτη 22/6/2021

«Φύλλο και φτερό» τα οικονομικά των σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών! Αποκαλύφθηκε ο «Αντώνης ο Άραβας»

Ώρα να μιλήσει το χρήμα στο σκάνδαλο των φυλακών για τα πρόσωπα που εμπλέκονται στις καταγραφές της ΕΥΠ και τις συναλλαγές τους με ποινικούς. Οι αρχές θα προχωρήσουν σε διασταυρώσεις οικονομικών αρχείων και περιουσιακών στοιχείων των σωφρονιστικών υπαλλήλων, για να διαπιστωθεί αν συνάδουν με τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Με τη δημοσιοποίηση των καταγραφών του κοριού της ΕΥΠ για τα όσα συμβαίνουν στις φυλακές, είχαμε και μια μετάθεση υπαλλήλου σε άλλο τμήμα των φυλακών, ουσιαστικά υποβάθμισή του δηλαδή. Από μόνες τους οι καταγραφές δεν αρκούν, ωστόσο, να στοιχειοθετήσουν αδικήματα και η έρευνα που διεξάγεται αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως και να αποδείξει όσα ακούγονται στις καταγραφές.

Αραβαντινός: «Εγώ είμαι ο Αντώνης ο Άραβας»

Όπως είχαμε γράψει από την Πέμπτη στο newsbreak.gr σύμφωνα με την ΕΥΠ, ο δολοφονημένος επιχειρηματίας Δημήτρης Μάλαμας με το ψευδώνυμο «τραπεζίτης» και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος με κωδική ονομασία «Αντώνης ο Άραβας», ήταν τα βασικά γρανάζια του σάπιου μηχανισμού στον Κορυδαλλό και ιδιαιτέρως στο ψυχιατρείο των φυλακών.

Δείτε επίσης: ΕΥΠ για Κορυδαλλό: Ο Μάλαμας, ο Άραβας, τα όργια, οι γυναίκες και τα ντελίβερι για κάθε γούστο!

Μάλιστα, ο πρώην αρχιφύλακας του Κορυδαλλού Αντωνης Αραβαντινός μίλησε στο star και  παραδέχτηκε ότι μιλούν γι’ αυτόν:

«Ο Αντώνης ο Άραβας ο οποίος είναι προϊστάμενος του ψυχιατρείου. Προφανώς μιλάει για μένα αλλά δεν τα λένε σωστά […]Σε εμένα στο ψυχιατρείο δεν είχε μπει ποτέ. Καμία επαφή, μια φορά τον είχα δει έξω από τον Κορυδαλλό που ζήταγε επισκεπτήριο και του είπα όχι. Το αμφισβητώ απόλυτα…. Συνέχεια φτιάχνανε αυτοσχέδια τσίπουρα, αλλά προφανώς εδώ δε θα μιλάνε για τέτοια και ουίσκι έχουν μπει κατά καιρούς, πάντα βρίσκουν τρόπο, κάτι να κάνουν, κάπως να τα κάνουν, βρώμικοι φύλακες υπάρχουν, αλλά από τα επισκεπτήρια δεν περνάνε αυτά τώρα…»

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ