Κύπρος: Κατακρεούργησε τον πατέρα του και συνέχισε να ζει τη ζωή του αμετανόητος

Must Read

Σε στυγνό πατροκτόνο μετατράπηκε ένας 25χρονος νεαρός, από την Κύπρο, ο οποίος μαχαίρωσε τον 64χρονο πατέρα του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Δήλωση εξαφάνισης έκανε ένα φιλικό πρόσωπο του 64χρονου άντρα, ο οποίος ανέφερε ότι το θύμα είχε να δώσει σημείο ζωής τις τελευταίες 10 ημέρες, γι’ αυτόν τον λόγο πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του άτυχου άντρα, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας νεκρός, σε προχωρημένη σήψη.

Οι ιατροδικαστές Σ. Σοφοκλέους, Ν. Χαραλάμπους και Ο. Ορθοδόξου μετέβησαν κατευθείαν στο σπίτι του θύματος και κατάλαβαν αμέσως, πως ο θάνατος του δεν προήλθε από παθολογικά αίτια και μετά από την άμεση διενέργεια της νεκροτομής, διαπιστώθηκε ότι ο 64χρονος άντρας είχε 5 τραύματα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.

Ο γιος του θύματος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα και φέρεται να ομολόγησε πως ο ίδιος τον σκότωσε στις 09/08/2020 ισχυριζόμενος ότι η σχέση τους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα.

Η υπόθεση ερευνάται από το ΤΑΕ Λάρνακας, όπου τέθηκε υπό κράτηση ο 25χρονος δράστης.

Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This