Βρέθηκαν ίχνη από βιτριόλι στην καμπαρντίνα της 35χρονης Έφης

Must Read

Τη στιγμή που η 35χρονη Έφη η οποία μετά από αρρωστημένη ζήλια και παρακολούθηση μηνών, οργάνωσε και εκτέλεσε την φριχτή επίθεση με βιτριόλι στην 24χρονη Ιωάννα, εξακολουθεί να κρατά το στόμα της κλειστό, οι έρευνες των αστυνομικών αρχών συνεχίζονται.

Ιωάννα βιτριόλι

Τα πλάνα που καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας και δείχνουν μια γυναίκα να απομακρύνεται από το σημείο στην Καλλιθέα όπου επιτέθηκε στην Ιωάννα λίγο πριν εισέλθει στο κτίριο που εργαζόταν, εξετάστηκαν πολύ προσεχτικά από την ΕΛΑΣ η οποία κατέληξε στον εντοπισμό της 35χρονης. Στο σπίτι της Έφης βρέθηκαν η περούκα που χρησιμοποιήσε αλλά και η καπαρντίνα που φορούσε την ημέρα που πραγματοποίησε το σατανικό σχέδιο επίθεσης στην 34χρονη που θεωρούσε ότι είναι αντίζηλος της. 

Ιωάννα

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι αστυνομικοί εντόπισαν την ηλεκτρονική αγορά της περούκας λίγες ημέρες πριν την επίθεση, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του OPEN, η εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ, έδειξε ίχνη από το καυστικό υγρό στην καπαρντίνα της. 

επίθεση βιτρόλι

Επιπλέον, η 35 χρονη είχε εγκαταστήσει GPS στο όχημα της άτυχης Ιωάννας για να παρακολουθεί κάθε της κίνηση, ενώ αναζητούσε στο διαδίκτυο έως τρόπους για να κάνει μάγια! Χωρίς να έχει ακόμα απολογηθεί, η 35χρονη Έφη που εργάζεται στο καφενείο της φυλακής για να δείξει καλή διαγωγή, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να έχει δηλώσει πεπεισμένη και χωρίς μεταμέλεια, ότι θα αθωωθεί και θα βγει από τη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από σχεδόν 3 μήνες στο νοσοκομείο μετά από πολλά χειρουργεία, η Ιωάννα επέστρεψε στο σπίτι της όμως έχει ακόμα μπροστά της πολύ δρόμο με επεμβάσεις που θα δώσουν το τελικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This