Ο… Χίος βρήκε τον Παππά της Χρυσής Αυγής που ψάχνει ο Χρυσοχοΐδης!

Must Read

Απίστευτος ισχυρισμός του γνωστού δημοσιογράφου που εκθέτει τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο οποίος έχασε τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής μέσα από τα χέρια του!

Αφαντος παραμένει ο καταδικασμένος σε 13 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή στη Χρυσή Αυγή, Χρήστος Παππάς. Οι έφοδοι της αστυνομίας από την Αττική εώς και τα Γιάννενα βρίσκονται σε εξέλιξη, δίχως όμως αποτέλεσμα. Πληροφορίες μάλιστα εκθέτουν πλήρως τον κ. Χρυσοχοΐδη αφού θέλουν αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας να τον έχουν χάσει αμέσως μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του δικαστηρίου στις 7 Οκτωβρίου. Την ίδια στιγμή δηλαδή που τα κανάλια μετέδιδαν διαρροές μέσα από το υπουργείο προστασίας του πολίτη ότι δήθεν είχαν υπο στενή παρακολούθηση όλα τα υπόλοιπα μέλη της Χρυσής Αυγής για να μην διαφύγουν, ο Παππάς είχε ήδη εξαφανιστεί!

Έρχεται λοιπόν ο εξωφρενικός ισχυρισμός του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου ο οποίος υποστηρίζει ότι όχι μόνον μίλησε με τον Παππά αλλά του πήρε και συνέντευξη, όταν οι αστυνομικές αρχές δεν είχαν καν γνώση για το τηλέφωνο που χρησιμοποιεί ο φυγόποινος πλέον υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης! Ισχυρισμός που εάν επιβεβαιωθεί, ο κύριος Χρυσοχοΐδης πρέπει να υποβάλει άμεσα την παραίτηση του. Δείτε το βίντεο

https://twitter.com/marka149133376/status/1320350788116451332?s=21

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This