Ανήλικοι στην Πτολεμαΐδα έκλεβαν ποδήλατα από πυλωτές πολυκατοικιών

Must Read

Χωρίς τον…ξενοδόχο λογάριαζαν τρεις πιτσιρικάδες στην Πτολεμαΐδα, που έκλεβαν ποδήλατα από τις πυλωτές πολυκατοικιών, χωρίς να έχουν σκεφτεί ότι μερικές από αυτές ίσως να έχουν κύκλωμα κλειστής κάμερας.

Ως εκ τούτου, όταν τα θύματα προχώρησαν σε καταγγελία και έδειξαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας τα πεντακάθαρα πλάνα, εκείνοι με τη σειρά τους έφτασαν στα ίχνη των τριών Ελλήνων ηλικίας 19, 17 και 15 χρόνων.

Οι τρεις «άγουροι» δράστες είχαν κλέψει δύο ποδήλατα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, αλλά το μεσημέρι της Πέμπτης συνελήφθησαν και το ένα από αυτά βρέθηκε στην κατοχή του 17χρονου, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Η δικογραφία για κλοπή που σχηματίστηκε σε βάρος τους και τους συνόδευσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, περιλαμβάνει και τους γονείς των δυο ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This