«Σκότωσα τη μάνα σου» είπε στην 16χρονη ο Νορβηγός – Σοκάρει η φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού

Απόστρατος αλκοολικός ο σύντροφος και δολοφόνος της άτυχης μητέρας

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει το στυγερό έγκλημα στο χωριό Μεσκλά της Κρήτη, όπου ο Νορβηγός σύντροφός μιας 54χρονης, την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Ο πρώην σύζυγός της 54χρονης γυναίκας που βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, κατήγγειλε σύμφωνα με το zarpanews.gr, ότι ο Νορβηγός δολοφόνος κάλεσε την 16χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας και της είπε χαρακτηριστικά «Σκότωσα τη μάνα σου».

Ο πρώην σύζυγος της 54χρονης με την οποία ο ίδιος διατηρούσε άψογες σχέσεις, κάλεσε αμέσως έντρομος την αστυνομία η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Απόστρατος αλκοολικός

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο 47χρονος Νορβηγός ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και εξάρτηση από το αλκοόλ, καπαραμένει στην Κρήτη. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, ο Νορβηγός στο παρελθόν υπηρετούσε τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του και ήταν εκπαιδευμένος σε σκληρές συνθήκες.

Η φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού, την οποία δημοσίευσε το Cretalive.gr:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This