Συγκλονισμένοι οι φίλοι των δύο αδικοχαμένων αδελφών στη Μακρινίτσα… Στον Εισαγγελέα ο δράστης

«Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει» είπε η κοπέλα στην αστυνομία πριν εισβάλλει στο σπίτι ο δράστης

Must Read

Η είδηση της άγριας δολοφονίας μιας 28χρονης κοπέλας και του 30χρονου αδελφού της από τον πρώην σύζυγο της κοπέλας (οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα) μπροστά στα μάτια της μητέρας τους στο πατρικό τους στη Μακρινίτσα, έχει προκαλέσει πραγματικό σοκ.

Και αν είναι σοκ για εμάς που ακούσαμε την είδηση, φανταστείτε την κατάσταση των φίλων των παιδιών (δεν θα μιλήσουμε καν για την οικογένεια)…

Διαβάστε ακόμα: Θρήνος στον Βόλο για τα δυο αδέρφια που δολοφονήθηκαν από το ίδιο χέρι!

Οι σελίδες του Γιώργου και της Κωνσταντίνας στο Facebook γέμισαν μηνύματα συλλυπητηρίων και συμπαράστασης προς την οικογένεια. Σύμφωνα με το e-thessalia.gr κάποια από τα μηνύματα έγραφαν:

«Αχ ρε Γιωργακο αχ ρε αγόρι μου απίστευτο μου φαίνεται σαν χθες μας θυμάμαι όλους μαζί στη γειτονιά κ τώρα.. Τώρα ένα μεγάλο γιατί.. Καλό παράδεισο λεβέντη μου και σε σένα και στην Κωνσταντίνα μας καλό ταξίδι»…

«Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους δε υπάρχει όσιο δε υπάρχουν λόγια ….Τι να πεις σε αυτή τη οικογένεια είναι φρίκη να μεγαλώνεις δύο υπέροχα πλάσματα και ξαφνικά από το πουθενά να έρχεται ο άλλος και να αφαιρεί τη ζωή τους με το έτσι θέλω ….Πιο άδικος τρόπος δεν υπάρχει ποιος να το πιστέψει είναι βαρύ φορτίο όλο αυτό …. Συλλυπητήρια στη οικογένεια δύσκολο να το πεις δύο παιδιά νέα έφυγαν με το πιο άδικο τρόπο ….

«Δεν μπορώ να το πιστέψω!!!καλό παράδεισο στα 2 παιδιά μας!!!!!»

«Δεν σε ξέρω φίλε μου ούτε και την αδερφούλα σου.. Αυτό δεν έχει καμία σημασία. Καλό παράδεισο και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια».

«ΑΔΎΝΑΤΟ. …ΑΣΥΛΗΠΤΟ . ..ΞΈΡΩ ΌΛΗ ΤΗΝ ..ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ. .ΟΙ ΠΙΟ ΉΡΕΜΟΙ. .ΓΛΥΚΗΤΑΤΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ. ..ΈΛΕΟΣ. .ΚΡΊΜΑ. .ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΛΌΓΙΑ. ..ΚΑΛΌ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ. ΣΤΑ ΥΠΈΡΟΧΑ ΠΑΙΔΙΆ. .ΚΟΥΡΆΓΙΟ. .ΤΟ ΠΑΙΔΆΚΙ ΤΟΥΣ ..ΟΙ ΓΟΝΕΊΣ. .Η ΓΙΑΓΙΆ. ..ΘΕΈ ΜΟΥ».

«Καλό παράδεισο Γιωργαρα μου, θα σε θυμάμαι για πάντα… Καλό παράδεισο και στην αδερφούλα σου..Δεν το χωράει ανθρώπινος νους..κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια».

Η κοπέλα πήρε την αστυνομία, αλλά…

«Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας». Αυτά ήταν τα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 28χρονη στο τηλέφωνο, όταν κατάλαβε ότι ο πρώην σύζυγός της προσπαθεί να μπει στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης του διπλού φονικού προ ημερών είχε επισκεφθεί ξανά το πατρικό σπίτι της συζύγου του και είχε χειροδικήσει σε μέλη της οικογένειάς της, ενώ ήταν σε ισχύ τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε ζητήσει η 28ρονη εναντίον του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This