Τι ερευνούν οι αρχές για τη στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ (video)

Βίντεο με αναπαράσταση της επίθεσης - Στο μικροσκόπιο των Αρχών οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής

Must Read

Ένα καλά οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας δείχνει η στυγερή εκτέλεση του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας έχουν ξεκινήσει ενδελεχείς έρευνες για στοιχεία που θα οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών αλλά και στα κίνητρά τους. Άνδρες της ασφάλειας συλλέγουν μαρτυρίες και βίντεο από τις κάμερες της περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν την κατεύθυνση που ακολούθησαν οι εκτελεστές για να διαφύγουν.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπαλλήλων του Δήμου που εκτελούσαν εργασίες καθαριότητας στο σημείο όπου έγινε η επίθεση, μπροστά στα έντρομα μάτια τους, ο συνεπιβάτης του σκούτερ που κινήθηκε στο μέρος του δημοσιογράφου, τον πυροβόλησε με πιστόλι που είχε σιγαστήρα.

Ο δημοσιογράφος έπεσε νεκρός λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχε βγει από το όχημα του με κατεύθυνση το σπίτι του. Έξι σφαίρες «γάζωσαν» το σώμα του Γιώργου Καραϊβάζ, ενώ στο σημείο βρέθηκαν 12 κάλυκες. Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας; Ο δημοσιογράφος είχε δική του θέση στάθμευσης στην πολυκατοικία, όμως εκεί είχε αφήσει το αυτοκίνητο που αγόρασε στον 20χρονο γιο του πριν δύο μέρες.

Το αυτοκίνητο του Γιώργου Καραϊβάζ δίπλα στο οποίο βρέθηκε το άψυχο σώμα του, μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ για να ερευνηθεί. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι σφαίρες έχουν χτυπήσει και το όχημα, γεγονός που αποτυπώνει τη μανία των δραστών να τον «αποτελειώσουν».

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να έχουν απαντήσεις τις επόμενες ώρες από τη βαλλιστική εξέταση προκειμένου να ερευνηθεί αν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν και σε άλλη ενέργεια. Κάτι που θεωρείται απίθανο καθώς η υπόθεση «δείχνει» ότι πρόκειται για καλά οργανωμένο σχέδιο και ότι οι δράστες, πρόσεξαν να μην αφήσουν ίχνη.

Μάρτυρες περιγράφουν ότι οι εκτελεστές ήταν ντυμένοι με σκούρα ρούχα όμως δεν είχαν καλυμένα πρόσωπα. Το γεγονός προκαλεί εντύπωση καθώς οι δράστες δείχνουν να είναι σίγουροι ότι δεν πρόκειται να αναγνωριστούν. Επιπλέον, οι αστυνομικοί ερευνούν εάν οι εκτελεστές εκτός από το σκούτερ το οποίο φέρεται ότι χρησιμοποιήθηκε για να μην προκαλέσουν υποψίες, διέφυγαν με άλλα οχήματα και προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Δείτε την καρέ καρέ την αναπαράσταση της δολοφονίας από το βίντεο του Open:

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λωρίδα της Γάζας: Εντείνονται οι διαπραγματεύσεις για ανακωχή – Προγραμματίστηκαν συναντήσεις

Την ώρα που ο φόβος για λιμό στην Λωρίδα της Γάζας εντείνεται και ενώ ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ...

More Articles Like This