Συγγενείς μιλούν για το φονικό στο Κορωπί: «Ήρθε η κακιά στιγμή και σκότωσε το παλικαράκι» (video)

«Ήταν καλός πατέρας» λένε για τον 48χρονο που άφησε πίσω του δυο παιδιά

Must Read

Δεν μπορούν να πιστέψουν συγγενείς και γείτονες στην περιοχή του Κορωπίου όπου σημειώθηκε το φονικό, πως ένας διαπληκτισμός οδήγησε στην τραγική κατάληξη να πυροβολήσει ο πατέρας το ίδιο του του το παιδί. 

Ο 76χρονος άνδρας που διατηρούσε ξυλουργείο στο οποίο εργαζόταν με τον γιό του, μετά από καβγά όπλισε την καραμπίνα και του αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού του, το πρωί της Δευτέρας. Ο 48χρονος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών ηλικίας 13 και 16 ετών και είχε χωρίσει με την σύζυγό του. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τον πυροβολισμό που στοίχισε τη ζωή στον 48χρονο, ο πατέρας του κάλεσε την αστυνομία και είπε χαρακτηριστικά «Ελάτε να με συλλάβετε, σκότωσα τον γιο μου».

Ο άτυχος πατέρας με ένα από τα παιδιά του

Συγγενείς και φίλοι, μιλώντας στο sputnik.gr, κάνουν λόγο για μια ήσυχη οικογένεια. Ο ξάδερφος του 76χρονου ανέφερε χαρακτηριστιά: «Η ώρα η άσχημη ήρθε, δυστυχώς τον πυροβόλησε. Ήταν άνεργο το παλικαράκι. Συνταξιούχος ο ξάδερφος».

Μια γειτόνισσα περιγράφει ότι δεν μπορούσε να φανταστεί τι συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες: «Γνώριζα το θύμα για χρόνια. Ήσυχοι, καθημερινοί άνθρωποι, πρόσχαροι. Ο καθένας όταν κλείνει την πόρτα του, όμως, δεν ξέρεις… Λυπηρό, ήταν και νέος άνθρωπος…» σχολίασε.

Η ξαδέρφη του 76χρονου δήλωσε ότι δεν γνωρίζει για ποιον λόγο ο πατέρας πυροβόλησε τον γιο του και κάνει λόγο για έναν «καλό πατέρα»: «Το θύμα είχε χωρίσει από τη γυναίκα του. Έχει κι άλλο ένα παιδί. Ήταν καλός πατέρας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This