Κυριακή 16/5/2021

Συγγενείς μιλούν για το φονικό στο Κορωπί: «Ήρθε η κακιά στιγμή και σκότωσε το παλικαράκι» (video)

«Ήταν καλός πατέρας» λένε για τον 48χρονο που άφησε πίσω του δυο παιδιά

Δεν μπορούν να πιστέψουν συγγενείς και γείτονες στην περιοχή του Κορωπίου όπου σημειώθηκε το φονικό, πως ένας διαπληκτισμός οδήγησε στην τραγική κατάληξη να πυροβολήσει ο πατέρας το ίδιο του του το παιδί. 

Ο 76χρονος άνδρας που διατηρούσε ξυλουργείο στο οποίο εργαζόταν με τον γιό του, μετά από καβγά όπλισε την καραμπίνα και του αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού του, το πρωί της Δευτέρας. Ο 48χρονος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών ηλικίας 13 και 16 ετών και είχε χωρίσει με την σύζυγό του. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τον πυροβολισμό που στοίχισε τη ζωή στον 48χρονο, ο πατέρας του κάλεσε την αστυνομία και είπε χαρακτηριστικά «Ελάτε να με συλλάβετε, σκότωσα τον γιο μου».

Ο άτυχος πατέρας με ένα από τα παιδιά του

Συγγενείς και φίλοι, μιλώντας στο sputnik.gr, κάνουν λόγο για μια ήσυχη οικογένεια. Ο ξάδερφος του 76χρονου ανέφερε χαρακτηριστιά: «Η ώρα η άσχημη ήρθε, δυστυχώς τον πυροβόλησε. Ήταν άνεργο το παλικαράκι. Συνταξιούχος ο ξάδερφος».

Μια γειτόνισσα περιγράφει ότι δεν μπορούσε να φανταστεί τι συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες: «Γνώριζα το θύμα για χρόνια. Ήσυχοι, καθημερινοί άνθρωποι, πρόσχαροι. Ο καθένας όταν κλείνει την πόρτα του, όμως, δεν ξέρεις… Λυπηρό, ήταν και νέος άνθρωπος…» σχολίασε.

Η ξαδέρφη του 76χρονου δήλωσε ότι δεν γνωρίζει για ποιον λόγο ο πατέρας πυροβόλησε τον γιο του και κάνει λόγο για έναν «καλό πατέρα»: «Το θύμα είχε χωρίσει από τη γυναίκα του. Έχει κι άλλο ένα παιδί. Ήταν καλός πατέρας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ