Δευτέρα 17/5/2021

«Σεισμός» από την ατζέντα του Μένιου Φουρθιώτη!

Υπουργοί, εκδότες, μεγαλοδημοσιογράφοι, διοικητές ΔΕΚΟ!

Θα παραστήσουν τους εκβιαζόμενους;

Συνταρακτικά είναι τα ευρήματα που συλλέγουν οι διωκτικές αρχές μετά την σύλληψη του γνωστού παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη. Φαίνεται μάλιστα ότι η υπόθεση έχει μόλις ανοίξει και ουδείς γνωρίζει πόσα παρακλάδια θα βγουν από την έρευνα.

Οι διωκτικές αρχές πάντως είναι αποφασισμένες να φτάσουν την υπόθεση μέχρι τέλους και να εντοπίσουν όσους συνδέονται με τυχόν εγκληματική δραστηριότητα και άλλες παράνομες πράξεις, όσο ψηλά κι αν αυτοί βρίσκονται. Αυτή είναι η εντολή που έχει δώσει ο υπουργός προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αποδεικνύοντας ότι ουδέποτε είχε εμπλοκή με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Οι διωκτικές αρχές μάλιστα θεωρούν θέμα τιμής να αποκαλυφθεί κάθε πτυχή της δραστηριότητας του παρουσιαστή καθώς και όσοι τον κάλυπταν, αφού η δολοφονική ενέργεια κατά των αστυνομικών από τους ποινικούς που εκτελούσαν το «συμβόλαιο Φουρθιώτη», καθιστά την εξάρθρωση και την πλήρη αποκαθήλωση, πρώτιστη προτεραιότητα.

Το κουβάρι λοιπόν μόλις αρχίζει να ξετυλίγεται. Και έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η αποκάλυψη του Documentonews.gr για τα πρόσωπα στα ανώτατα κλιμάκια εξουσίας και ισχύος, που είχαν στενές επαφές με τον συλληφθέντα παρουσιαστή.
Εκτενής αναφορά γίνεται στην λίστα Πέτσα, όπου σκανδαλωδώς ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε επιχειρήσει να δώσει πολλές χιλιάδες ευρώ σε ανύπαρκτα μέσα συμφερόντων του παρουσιαστή. Γεγονός που ο ίδιος διέψευδε στην εκπομπή του:

Η συνέχεια όμως του ρεπορτάζ είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, καθώς η έρευνα των Διωκτικών αρχών στις συσκευές επικοινωνίας και τους υπολογιστές του Φουρθιώτη αποκαλύπτει ένα απίστευτο πλέγμα διαπλοκής και – πιθανόν – ανίερης συναλλαγής. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η αναφορά των δημοσιογράφων του Documento σε υπουργούς, εκδότες, μεγαλοδημοσιογράφους, διοικητές ΔΕΚΟ που σε λίγο θα σπεύδουν να δηλώνουν «εκβιαζόμενοι» από τον Φουρθιώτη!
Φανταστείτε τι έχουν δει οι άντρες των διωκτικών αρχών, που προφανώς θα πρέπει να προσπαθήσουν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους, βλέποντας έναν άνθρωπο που εμπλέκεται σε συμμορία που επιχείρησε να δολοφονήσει έλληνες αστυνομικούς, να έχει επαφές με όλη την λεγόμενη «αφρόκρεμα» της πολιτικής και της κοινωνίας!

Γράφει συγκεκριμένα το Documentonews:

«Τις επόμενες μέρες όμως, θα αποκαλυφθεί η «ατζέντα» Φουρθιώτη. Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, θα έχει στα χέρια της τις κλήσεις, τα μηνύματα, ακόμη και αυτά που έχουν σβηστεί (παλήμψιστα) από τα τηλέφωνα και τα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιούσε ο Φουρθιώτης. Θα παρελάσουν λοιπόν ονόματα εκδοτών, μεγαλοδημοσιογράφων, υπουργών, κυβερνητικών στελεχών και Διοικητών ΔΕΚΟ. Το σύστημα ήδη κλονίζεται με όσα ανακαλύπτουν οι αστυνομικοί. Το Μαξίμου μοιάζει με περιοχή όπου είναι έτοιμες να κατασπαραχτούν απειλούμενες ύαινες.

Ο Φουρθιώτης δεν είναι η προβληματική προσωπικότητα που λειτουργούσε μόνη της. Ήδη, το μέγεθος και ο αριθμός των δικηγόρων που συνωστίζονται γύρω του, αποδεικνύει πως υπάρχει μεγάλο διακύβευμα.

Μπροστά στο κίνδυνο της αποκάλυψης, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν δεκάδες που θα δηλώσουν εκβιαζόμενοι. Θα υποστηρίξουν δηλαδή πως είχαν επαφές με το Φουρθιώτη, αλλά θα ισχυριστούν πως επρόκειτο για τηλεφωνήματα που έγιναν γιατί τους εκβίαζε. Για να σε εκβιάζει όμως ο Μένιος Φουρθιώτης, πρέπει πρωτίστως, όσα έχεις κάνει να οδηγούν σε εκβιασμό. Πας προφήτης μετά Χριστόν, γάιδαρος. Πόσο μάλλον αν είναι υπουργός. Ο εκβιαζόμενος, πάει στον Εισαγγελέα. Δε γίνεται συνομιλητής του εγκληματία. Θα επανέλθουμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ