Στα «δίχτυα» απατεώνων 80χρονη στην Νίκαια! Της άρπαξαν τις οικονομίες

Must Read

Θύμα απατεώνων, που της έστησαν καρτέρι στην λαϊκή και κατάφεραν να την ξεγελάσουν, έπεσε μια 80χρονη στην Νίκαια.

Η άτυχη γυναίκα ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε 7.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές που διεξάγουν έρευνες για την υπόθεση, ο δράστης προσέγγισε την γιαγιά ενώ επέστρεφε από την λαϊκή και της είπε πως είναι φίλος του εγγόνου της που τον έστειλε για να του δώσει 7.000 ευρώ ως προκαταβολή, χρήματα που θα της επιστρέφονταν όταν ο εγγονός της θα λάμβανε ένα υποτιθέμενο κρατικό βοήθημα. 
Η γυναίκα ζήτησε να μιλήσει με το εγγόνι της και ένας συνεργός του απατεώνα της είπε βιαστικά «γιαγιά δώσε τα λεφτά, εγώ του είπα να στα ζητήσει».

Η γυναίκα πείστηκε με τον απατεώνα να της ανεβάζει μάλιστα το καρότσι της λαϊκής στο σπίτι, μέχρι εκείνη να πάρει τα βιβλιάρια καταθέσεων. Έπειτα την μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε δυο τράπεζες σε Νίκαια και Αιγάλεω για να κάνει αναλήψεις 4.000 και 3.000 ευρώ αντίστοιχα.

Όταν η ηλικιωμένη επέστρεψε στο σπίτι και μίλησε με την κόρη της κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα απατεώνα. Η οικογένεια κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων, δίνοντας στους αστυνομικούς το καροτσάκι της λαϊκής που άγγιξε ο απατεώνας.
 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This