Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο συζυγοκτόνος: Τώρα θέλει λέει «να γυρίσει πίσω το χρόνο»

«Χτίζει» υπερασπιστική γραμμή στα κανάλια

Must Read

Με ξεκάθαρη πρόθεση να δείξει μετανιωμένος και ότι τάχα τον ενδιαφέρει το… καλό του παιδιού του (ένα παιδί, στο οποίο ο 33χρονος στέρησε τη μητέρα του χωρίς δισταγμό), ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος άρχισε να μιλάει στα κανάλια μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, προετοιμάζοντας προφανώς την  υπερασπιστική του γραμμή.

Για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί η απολογία του στο ανακριτή για τη στυγνή δολοφονία της Καρολάιν, την οποία ομολόγησε μετά από 37 ημέρες θεατρικής παράστασης.

Μιλώντας αρχικά στον ΑΝΤ1, ο συζυγοκτόνος ρωτήθηκε τι θα έκανε αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατέστρεφα τις ζωές μας, της Καρολαιν, της μικρής και τη δική μου», απάντησε πολύ βολικά.

Ρωτήθηκε και για τη στιγμή που αγκάλιασε τη μητέρα της Καρολάιν στο μνημόσυνο της 20χρονης, λίγο πριν αναχωρήσει από την Αλόννησο για την Αθήνα συνοδεία αστυνομικών και έχοντας ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος που είχε κάνει:

«Το έκανα γιατί είχα μετανιώσει. Ένιωθα το πόνο της. Πάντα την αγαπούσα τη πεθερά μου και πάντα θα αγαπάω τη Καρολάιν», είπε…

Σε ερώτηση αν έχει σκεφτεί τι θα πει στο παιδί του όταν μεγαλώσει και αναρωτηθεί γιατί δεν έχει μητέρα, ο 33χρονος σχολίασε ότι δεν έχει να απαντήσει τίποτα.

Λίγο αργότερα σειρά είχε ο ΣΚΑΪ, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να συνεχίζει το ίδιο τροπάριο: «Είμαι συντετριμμένος για αυτό που έκανα. Η συγγνώμη είναι μικρή λέξη και προς τις δύο οικογένειες, τη δική μου και της Καρολάιν και προς τη μονάκριβη κόρη μου που είναι τώρα η μοναδική μου σκέψη. Κατέστρεψα τα πάντα και τη ζωή μου μαζί».

Σπεύδοντας να «χτίσει» την υπερασπιστική του γραμμή είπε ακόμα ότι «δεν ήταν τίποτα προσχεδιασμένο εκ μέρους μου ούτε υπήρχε τρίτο πρόσωπο», ενώ επανέλαβε ότι τον ενδιαφέρει το παιδί του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This