Η προσπάθεια δημοσιογράφων να «ξεπλύνουν» τον φονιά της Καρολάιν, προβληματίζει τις διωκτικές αρχές

Δεν κλείνει η υπόθεση για την ΕΛΑΣ

Must Read

Η προσπάθεια ορισμένων προβεβλημένων δημοσιογράφων να παρουσιάσουν με αμφιλεγόμενο τρόπο το χρονικό του φρικτού εγκλήματος στα γλυκά νερά με δράστη τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, προβληματίζει τις διωκτικές αρχές.

Για την ακρίβεια, επιτείνει τις υποψίες των διωκτικών αρχών ότι υπάρχουν κι άλλες πτυχές γύρω από το έγκλημα, το οποίο έμπειροι αξιωματικοί της αστυνομίας αρνούνται να το χαρακτηρίσουν ως «έγκλημα πάθους».

Η βασική αιτία του προβληματισμού των αρχών είναι ότι ένας «παγωμένος» κυριολεκτικά άνθρωπος όπως ο δολοφόνος, είναι αδύνατον να δράσει υπό «καθεστώς πάθους», όπως έχουν καταλήξει μετά την πολυήμερη διαδικασία και την τριβή μαζί του. Για την ακρίβεια, η συμπεριφορά του και οι αντιδράσεις του διέπονται από τέτοια ψυχραιμία, που οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν είχαν συναντήσει ούτε σε περιπτώσεις επαγγελματιών κακούργων.

Η έρευνα λοιπόν συνεχίζεται κυριολεκτικά προς πάσα κατεύθυνση. Και η ανεξήγητη προσπάθεια ορισμένων κορυφαίων δημοσιογράφων μέσω τηλεοπτικών διαύλων να εξωραΐσουν την σκληρότητα και τις συνθήκες του εγκλήματος, φτάνοντας ακόμα σε σημείο να μεταδίδουν ότι ο δολοφόνος που έπνιγε επί 5 λεπτά τη μητέρα του παιδιού του, «προσπάθησε να την συνεφέρει» μετά το έγκλημα, μάλλον τους επιβεβαιώνει.

Δεν αποκλείεται να δούμε νέες εξελίξεις στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This