Τετάρτη 4/8/2021

Η προσπάθεια δημοσιογράφων να «ξεπλύνουν» τον φονιά της Καρολάιν, προβληματίζει τις διωκτικές αρχές

Δεν κλείνει η υπόθεση για την ΕΛΑΣ

Η προσπάθεια ορισμένων προβεβλημένων δημοσιογράφων να παρουσιάσουν με αμφιλεγόμενο τρόπο το χρονικό του φρικτού εγκλήματος στα γλυκά νερά με δράστη τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, προβληματίζει τις διωκτικές αρχές.

Για την ακρίβεια, επιτείνει τις υποψίες των διωκτικών αρχών ότι υπάρχουν κι άλλες πτυχές γύρω από το έγκλημα, το οποίο έμπειροι αξιωματικοί της αστυνομίας αρνούνται να το χαρακτηρίσουν ως «έγκλημα πάθους».

Η βασική αιτία του προβληματισμού των αρχών είναι ότι ένας «παγωμένος» κυριολεκτικά άνθρωπος όπως ο δολοφόνος, είναι αδύνατον να δράσει υπό «καθεστώς πάθους», όπως έχουν καταλήξει μετά την πολυήμερη διαδικασία και την τριβή μαζί του. Για την ακρίβεια, η συμπεριφορά του και οι αντιδράσεις του διέπονται από τέτοια ψυχραιμία, που οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν είχαν συναντήσει ούτε σε περιπτώσεις επαγγελματιών κακούργων.

Η έρευνα λοιπόν συνεχίζεται κυριολεκτικά προς πάσα κατεύθυνση. Και η ανεξήγητη προσπάθεια ορισμένων κορυφαίων δημοσιογράφων μέσω τηλεοπτικών διαύλων να εξωραΐσουν την σκληρότητα και τις συνθήκες του εγκλήματος, φτάνοντας ακόμα σε σημείο να μεταδίδουν ότι ο δολοφόνος που έπνιγε επί 5 λεπτά τη μητέρα του παιδιού του, «προσπάθησε να την συνεφέρει» μετά το έγκλημα, μάλλον τους επιβεβαιώνει.

Δεν αποκλείεται να δούμε νέες εξελίξεις στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ