Σάββατο 31/7/2021

Παράσταση πολιτικής αγωγής από την οικογένεια της Καρολάιν – Θα διεκδικήσουν τη μικρή Λυδία

Σήμερα κοινωνική λειτουργός θα επισκεφτεί τις δύο οικογένειες σε Αγία Παρασκευή και σε Αλόννησο

Δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής κατέθεσε σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης από τον ίδιο το σύζυγο της.

Παράλληλα, οι γονείς της Καρολάιν θα διεκδικήσουν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας προκειμένου να μετακομίσει στο σπίτι τους στην Αλόννησο.

Υπενθυμίζεται πως μετά τη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου το μωρό βρίσκεται στο σπίτι των γονιών του 33χρονου πιλότου στην Αγία Παρασκευή.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης, Θανάσης Χαρμάνης, δήλωσε:

«Καταθέσαμε δήλωση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της Καρολάιν. Για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση.

Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της.

Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένειά του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μου είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένειά του κατηγορούμενου και είναι σε συνεννόηση.

Η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή. Η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί».

Υπενθυμίζεται πως σήμερα κοινωνική λειτουργός θα επισκεφτεί τις δύο οικογένειες στην Αγία Παρασκευή και στην Αλόννησο προκειμένου να συντάξει έκθεση προς την Εισαγγελία Ανηλίκων, γνωμοδοτώντας ποιο είναι το κατάλληλο περιβάλλον για τη μικρή Λυδία.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ