Απατεώνισσα «ξάφρισε» τρεις ηλικιωμένους στο Ηράκλειο με αφορμή αγγελίες στο διαδίκτυο

Must Read

Μερικές χιλιάδες ευρώ κατάφερε να αποσπάσει από ηλικιωμένους που μένουν στην Κρήτη, μία απατεώνισσα, η οποία εντόπιζε αγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και «άπλωνε» τα δίχτυα της, με επιτυχία.

Συγκεκριμένα, η δραστηριότητα της 51χρονης απατεώνισσας αποκαλύφθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Αστερουσίων, μετά την καταγγελία ενός 83χρονου που είχε αναρτήσει αγγελία στο διαδίκτυο, ώστε να βρει μία γυναίκα που θα τον φροντίζει στο σπίτι του, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Η 51χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και του ζήτησε 1.600 ευρώ, δήθεν για τα έξοδα της μετακίνησής της στο Ηράκλειο. Μόλις της τα έστειλε, εκείνη εξαφανίστηκε!

Από την προανάκριση προέκυψε ότι η 51χρονη είχε εξαπατήσει άλλους δυο άνδρες στην Κρήτη, εκμεταλλευόμενη τις αγγελίες που είχαν αναρτήσει για αναζήτηση… συντρόφου! Με το ίδιο πρόσχημα των εξόδων μετακίνησης, τους είχε αποσπάσει συνολικά 2.000 ευρώ!

Σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες κατ’ εξακολούθηση που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για να εξιχνιαστούν και άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This