Η «κόλαση» της 17χρονης Αμάντας: «Με χτυπούσε, με απειλούσε με όπλο, με εξέδιδε»

Must Read

Το πιο σκληρό της πρόσωπο έδειξε η ζωή στην 17χρονη Αμάντα που είχε απαχθεί από έναν 57χρονο Αλβανό ο οποίος την εξέδιδε και την απειλούσε.

Το 17χρονο κορίτσι για το οποίο είχε εκδοθεί missing alert, βίωνε την απόλυτη φρίκη στα χέρια του 57χρονου που την είχε αρπάξει και την ανάγκαζε να εκδίδεται προκειμένου να του φέρνει χρήματα.

Οι περιγραφές της 17χρονης με καταγωγή από τη Ρουμανία στην κατέθεσή της προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό, καθώς όπως περιγράφει, από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε στην Αθήνα η ζωή της έγινε «κόλαση».

Ο μεγάλος της αδερφός όπως περιγράφει τη βίαζε, ενώ ο σύντροφος της μητέρας της την παρενοχλούσε σεξουαλικά. Η μητέρα της παρέμενε άπραγη και έτσι το ανήλικο κορίτσι κατέληξε να ζει σε ιδρύματα.

O αδερφός της την βίασε και ο πατριός της την παρενοχλούσε

«Γεννήθηκα σε μια πόλη της Ρουμανίας όπου μεγάλωσα μέχρι τα τέσσερα περίπου χρόνια μου. Έχω ακόμη πέντε αδέρφια, δυο μεγαλύτερα από μένα και τρία μικρότερα ετεροθαλή, από διαφορετικό πατέρα. Τον πατέρα μου δεν τον γνώρισα ποτέ και τα πρώτα χρόνια στη Ρουμανία εγώ και τα δυο μεγαλύτερα μου αδέρφια μεγαλώσαμε με τη γιαγιά της μαμάς μου καθώς η μητέρα μου είδε φύγει για την Ελλάδα προκειμένου να βρει δουλειά» περιέγραψε η 17χρονη στους αστυνομικούς.

«Όταν επέστρεψε η μητέρα μου από την Ελλάδα μας πήρε μαζί της και μέναμε όλοι μαζί στον Πειραιά. Επίσης η μαμά μου είχε βρει και έναν άλλο σύντροφο με τον οποία απέκτησε τα υπόλοιπα τρία αδέρφια μου και μεγαλώσαμε όλοι μαζί με τη μαμά του πατριού μου. Υπήρχαν πάντοτε προβλήματα στη σχέση μας, καθώς ο μεγάλος μου αδερφός με βίαζε μέχρι τα δώδεκα μου χρόνια, ενώ ο πατριός μου με παρενοχλούσε σεξουαλικά και με χτυπούσε» πρόσθεσε.

Την πίεζε να φέρει χρήματα στο σπίτι

Στη συνέχεια, όπως περιγράφει, ενώ περιφερόταν στους δρόμους της Αθήνας, ένας 57χρονος Αλβανός την προσέγγισε και προσπάθησε να την κάνει να τον εμπιστευτεί. Το ανήλικο κορίτσι το οποίο είχε στερηθεί την πατρική φιγούρα πείστηκε ότι αυτός ο άνθρωπος θέλει να την βοηθήσει, ωστόσο ο αρρωστημένος 57χρονος την προσέγγιζε ερωτικά. Αφού της πρότεινε να μείνει στο σπίτι του στη Ραφήνα, στη συνέχεια την εκβίαζε προκειμένου να φέρνει χρήματα στο σπίτι. «Αμάντα με κάποιο τρόπο πρέπει και εσύ να φέρνεις χρήματα στο σπίτι» της είπε σύμφωνα με την κατάθεσή της.

Ο αδίστακτος σωματέμπορας είχε φροντίσει να προμηθευτεί πλαστές ταυτότητες οι οποίες παρουσίαζαν την 17χρονη ως 22χρονη. Στη συνέχεια την εξανάγκασε να εκδίδεται: «Πληρώθηκα 210 ευρώ. Μόλις βγήκα από το ραντεβού ένιωθα πολύ άσχημα, ενώ αμέσως έδωσα όλα τα χρήματα στον…. Είχαμε αποφασίσει από πριν ότι όλα τα χρήματα που θα βγάζω θα τα δίνω στον… να τα διαχειρίζεται και ότι ήθελα θα μου το έπαιρνε αυτός» ανέφερε το κορίτσι και πρόσθεσε ότι παρά το γεγονός ότι την προωθούσε στην πορνεία, ο ίδιος της έκανε σκηνές ζήλιες και την χτυπούσε: «Ήταν αρκετά ζηλιάρης. Αρκετές φορές τσακωνόμασταν τόσο γιατί νόμιζε ότι τον κεράτωνα όσο και γιατί εγώ δεν ήθελα να δουλέψω σαν εκδιδόμενη. Στην αρχή όταν ξεκινήσαμε να μένουμε μαζί είχα επικοινωνία και επαφή με δυο φίλες μου. Εκείνος όμως ήταν αρκετά ζηλιάρης και μου έλεγε πως πρέπει να σταματήσω να τις βλέπω. Όταν τσακωνόμασταν σήκωνε το χέρι του και με χτυπούσε κυρίως στο πρόσωπο αλλά και τα πόδια. Ήταν ιδιαίτερα νευρικός ενώ κάποιες φορές έπινε αλκοόλ και ναρκωτικά. Με τον καιρό επειδή δεν άντεχα τους καυγάδες δεν έβγαινα μόνη μου με τα κορίτσια και πήγαινα παντού μαζί του» ανέφερε στην κατάθεσή της.

«Με είχε απειλήσει με όπλο»

Ο 57χρονος Αλβανός απειλούσε το ανήλικο κορίτσι ότι αν μιλήσει στην αστυνομία εκείνος και οι φίλοι του από την φυλακή θα την εκδικηθούν: «Επίσης μου έλεγε ότι αν τον παρατήσω και τον καρφώσω στην Αστυνομία είτε αυτός είτε οι φίλοι του θα με βρουν και δεν θα μπορώ να κρυφτώ πουθενά. Φοβόμουν γιατί έχω δει τους φίλους του ήταν όλοι Αλβανοί και φυλακόβιοι, όποτε ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι αυτές οι απειλές θα τις κάνει πράξη και δεν θα μπορώ να κρυφτώ πουθενά. Επίσης με είχε απειλήσει με όπλο που είχε μέσα στο σπίτι. Όταν δεν άντεχα το ξύλο τις πιέσεις τις απειλές είπα στις φίλες μου με τις οποίες είχα ξεκινήσει να μιλάω λίγο ότι θα τον αφήσω και δεν αντέχω άλλο. Ντρεπόμουν να τους πω για τη δουλειά που με είχε βάλει να κάνω και δεν ήθελα να το συζητάει ούτε με τους φίλους του».

Μάλιστα, όπως αναφέρει στην κατάθεσή της η 17χρονη, το κύκλωμα σωματεμπορίας λειτουργούσε με «γραφείο» το οποίο έκλεινε τα ραντεβού: «Τη Δευτέρα το μεσημέρι με κάλεσε η τηλεφωνήτρια του γραφείου και μου είπε ότι έκλεισε το πρώτο ραντεβού μου σε ξενοδοχείο στο Παγκράτι. Ο άνδρας που θα ερχόταν στο ραντεβού ήταν ηλικιωμένος και καλός πελάτης του γραφείου οπότε θα έπρεπε να είμαι ιδιαίτερα προσεκτική μαζί του, στη συνέχεια μου ζήτησε το τηλέφωνο του … [του 57χρονου που την εξέδιδε] για να μιλήσουν μέσω Viber για τα διαδικαστικά. Πιο συγκεκριμένα του είπε ότι θα έπρεπε να της στέλνει μήνυμα όταν μπαίνω και όταν βγαίνω από το ραντεβού, οι συνομιλίες θα γίνονται μέσω viber και κάθε δυο μέρες κατόπιν συνεννόησης θα συναντιόμαστε με τον … και θα του δίνουμε τα λεφτά που αντιστοιχούν στο γραφείο ανάλογα με τα ραντεβού που έχω κάνει.»

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της 17χρονης Αμάντας όταν αναρτήθηκε αγγελία με τη φωτογραφία της σε «ροζ» ιστοσελίδα η οποία την ανέφερε ως «22χρονη Εύα». Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσποιήθηκαν ότι είναι πελάτες και κατάφεραν να κλείσουν ραντεβού με την 17χρονη και στη συνέχεια να την σώσουν από τον γολγοθά που βίωνε όλο αυτό το διάστημα.

Σημειώνεται ότι ο διαχειριστής της σελίδας και η τηλεφωνήτρια αναζητούνται από τις αρχές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This