Επιτέλους στη δημοσιότητα τα στοιχεία του μαστροπού αστυνομικού που εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη

Αυτός είναι ο 39χρονος απότακτος αστυνομικός που κακοποιούσε την 19χρονη

Must Read

Μετά από ασφυκτικές πιέσεις της αντιπολίτευσης αλλά και την απαίτηση της ίδιας της κοινωνίας να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 39χρονου αστυνομικού που κακοποιούσε και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη, επιτέλους δημοσιοποιήθηκε το πρόσωπο και το όνομά του. 

Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε εδώ και μια εβδομάδα και ο απότακτος αστυνομικός συνελήφθη, είχε προκαλέσει εντύπωση η καθυστέρηση της δημοσιοποίησης των στοιχείων του.

Τελικά, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες αστυνομικού, ο οποίος συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για τον Μπουγιούκο Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεν. 16-11-1982 στην Αθήνα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό αδικημάτων και για τον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων εμπορίας ανθρώπων ή βιασμού, που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμή της παρούσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-8779700 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Παρασκευή, ο τρίτος άνδρας που συνελήφθη για την υπόθεση κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας.

Χθες, κατέθεσε στην αστυνομία μια γυναίκα, η οποία κατάφερε να ξεφύγει από την ασφυκτική πίεση που της άσκησε ο 39χρονος αστυνομικός από την Ηλιούπολη, προκειμένου να την εκμεταλλευτεί. Η γυναίκα ωστόσο δεν σχετίζεται με τις τρεις γυναίκες που έχουν μιλήσει με την Αντωνία Λεγάκη, δικηγόρο της 19χρονης-θύμα του μαστροπού αστυνομικού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This