«Κάθε φορά που σφάζω κάποιον…» – Αυτός είναι ο 21χρονος που σκότωσε τον φίλο του στην πλατεία του χωριού

Συνελήφθη ο καταζητούμενος δράστης - Είχε ανεβάσει το ματωμένο μαχαίρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Must Read

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 22χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 21χρονου φίλο του στην πλατεία του χωριού Άνω Καμήλα στις Σέρρες.

Το έγκλημα προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία. Ο νεαρός δράστης με αφορμή την αντιζηλία του για την πρώην κοπέλα του, επιτέθηκε στον φίλο του και αφού τον μαχαίρωσε, τράπηκε σε φυγή.

Οι αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν το απόγευμα της Τρίτης και τον μετέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών όπου κρατείται αυτή την ώρα.

Αυτό που προκαλεί ανατριχίλα και αποτροπιασμό είναι ότι ο δράστης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο με το μαχαίρι που έκοψε το νήμα της ζωής του φίλου του.

Κρατώντας το μαχαίρι του εγκλήματος, ο 21χρονος γράφει στη φωτογραφία που ανέβασε: «Κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω στόρι». Μάλιστα δεν είναι απίθανο να ανέβασε τη φωτογραφία, αφού είχε δολοφονήσει τον 20χρονο, καθώς πάνω στην λεπίδα φαίνεται να υπάρχει αίμα.

Ο 20χρονος που δολοφονήθηκε

Επιπλέον, στον λογαριασμό του έχει ανεβάσει και βίντεο με το ματωμένο μαχαίρι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This