Πέθανε ο δολοφόνος που έφαγε πισώπλατα την 47χρονη Σταυρούλα στο Ρέθυμνο!

Must Read

Την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονταν από τις 9 Αυγούστου, άφησε ο 49χρονος δολοφόνος που πυροβόλησε πισώπλατα και σκότωσε την 47χρονη Σταυρούλα, μπροστά στα μάτια της κόρης της, στο Πάνορμο Ρεθύμνου.

Ο 49χρονος αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του είχε τραπεί σε φυγή. Λίγη ώρα αργότερα είχε βρεθεί σε ποιμνιοστάσιο στο Ρέθυμνο, όπου είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου. Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό, ότι βγήκε από την Εντατική και μεταφέρθηκε στη Γναθοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου, όπου και πέθανε, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα – κυρίως στο σπλαχνικό κρανίο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα κανείς δε γνωρίζει τι ήταν αυτό που έκανε τον 49χρονο να στερήσει τη ζωή της 47χρονης, μητέρας δύο παιδιών και μάλιστα μπροστά στα μάτια της κόρης της. Οι δύο τους είχαν γειτονικές επιχειρήσεις στο Πάνορμο, η Σταυρούλα διατηρούσε ένα fish spa στον τουριστικό δρόμο της περιοχής και ακριβώς δίπλα της ο 49χρονος ένα εστιατόριο.

Μαρτυρίες αρχικά ανέφεραν ότι η ίδια τον είχε απορρίψει ερωτικά. Ωστόσο, γείτονες που γνώριζαν και τους δυο απέρριπταν αυτό το ενδεχόμενο, αναφέροντας πως τον τελευταίο χρόνο είχαν διαφορές για τον εξωτερικό χώρο των επιχειρήσεών τους… 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This