Βούτηξαν 330.000 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό γυναίκας με άνοια στην Πάτρα!

Must Read

Τις οικονομίες μιας ζωής έχασε μέσα σε λίγες μόλις ημέρες μια ανήμπορη γυναίκα στην Πάτρα, μιας και ο τραπεζικός της λογαριασμός άδειασε χάρη στους «ευαίσθητους» και «πρόθυμους» συγγενείς της!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Γνώμη» όλα ξεκίνησαν πριν από δυόμιση περίπου χρόνια. Η ηλικιωμένη γυναίκα που πάσχει από άνοια και είναι μόνη στη ζωή, καθώς έχει χάσει τον σύζυγό της, ενώ δεν έχει παιδιά και αδέλφια, αποδέχτηκε την εμφάνιση συγγενικού της ζευγαριού, το οποίο της υποσχέθηκε ότι θα την φροντίζει. 

Αυτό την έπεισε να μπει ένας από τους δύο ως συνδικαιούχος στους τραπεζικούς της λογαριασμούς με την αιτιολογία ότι έπρεπε να διαχειρίζεται τα οικονομικά της στοιχεία, αφού η ίδια δεν μπορούσε. Κάπως έτσι το ζευγάρι κατάφερε να της αποσπάσει το υπέρογκο χρηματικό ποσό των 330.000 ευρώ.
Για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομία. Μάλιστα, σύμφωνα με γείτονες, οι φωνές και τα κλάματα της άτυχης γυναίκας ξεσήκωναν κάθε βράδυ τη γειτονιά στο πόδι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This