«Δείτε την κούκλα μου που την σκότωσε ο ψευτογιατρός» – Ξεσπά η μητέρα της 35χρονης που έπεσε θύμα του (video)

«Άφησε τα παιδιά της χωρίς αναμνήσεις, δε θυμούνται μάνα» περιγράφει με δάκρυα στα μάτια

Must Read

Συγκλονίζει η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του ψευτογιατρού που σκόρπισε τον θάνατο σε ασθενείς οι οποίοι τον εμπιστεύτηκαν ότι θα τους θεραπεύσει με τις μεθόδους και τα σκευάσματά του. 

Ο δρ. «Θάνατος» (Νίκος Κοντοστάθης) ο οποίος κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών δεν εμφανίστηκε σήμερα στην δίκη ισχυριζόμενος πρόβλημα υγείας. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 23 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον 48χρονο, στο εδώλιο κάθονται και άλλοι 16 κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους γιατροί, μέλη διοικητικού συμβουλίου ιδιωτικής κλινικής, μία μοναχή, ένας έμπορος βοτάνων και ένας πρώην υπουργός.

Η Ουρανία Μωραΐτη, μητέρα μιας 35χρονης που έχασε τη ζωή της από καρκίνο, όταν ο ψευτογιατρός την έπεισε να σταματήσει της χημειοθεραπείες, ξέσπασε: «Έχασα την κόρη μου 11/07/2017. ‘Κατέληξε’ από τον κύριο Κόντο και τα ιάματά του. Ήταν καρκινοπαθής, το πάλεψε 4μιση χρόνια. Γνωρίστηκε με τον κύριο Κόντο στην εκκλησία με τον πνευματικό της και την έπεισαν να σταματήσει τις χημειοθεραπείες της και ‘κατέληξε’ μέσα σε 4 μήνες. Ήταν 35 χρονών» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια μιλώντας στην εκπομπή Live-news.

«Η πρώτη συνάντηση έγινε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, στην καφετέρια, και μετά ήρθε στο σπίτι μας να δει την κατάστασή μας και να πάρει τη συγκατάθεσή μας, αν μπορούμε να βοηθήσουμε οικονομικά το παιδί μας. Συνολικά, μας πήρε 60.000» είπε και πρόσθεσε ότι εξαιτίας του έχασε την κόρη της και τα εγγόνια της την μητέρα τους: «Άφησε τα παιδιά της χωρίς αναμνήσεις, δε θυμούνται μάνα. Έχασα την κούκλα μου». «Την είχε αφήσει 32 κιλά με την εξαντλητική δίαιτα που την είχε επιβάλλει» πρόσθεσε ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στα θύματά του ήταν δύο ανήλικα παιδιά, ένα κοριτσάκι 14 χρονών και αγόρι 16 ετών.

https://vimeo.com/645299023

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This