Σοκ στον Ωρωπό! Πακιστανοί προσπάθησαν να βιάσουν 25χρονο – Γείτονες άκουσαν τα ουρλιαχτά του

Συνελήφθη ο ένας από τους δράστες

Must Read

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε ένας 25χρονος άνδρας στον Ωρωπό ο οποίος έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από δύο Πακιστανούς.

Οι δύο αλλοδαποί προσέγγισαν τον 25χρονο ο οποίος κινούνταν με τα πόδια, και του πρότειναν να τον μεταφέρουν στον προορισμό του, τον σταθμό του ΟΣΕ με το όχημά τους. Ο 25χρονος δέχτηκε και μπήκε στο αυτοκίνητό τους, ωστόσο στη συνέχεια, άλλαξαν διαδρομή και μετέφεραν τον νεαρό άνδρα μέσα σε αγροικία στον Αυλώνα.

Εκεί, σύμφωνα με το eviathema.gr, οι δύο Πακιστανοί του επιτέθηκαν και με τη χρήση σωματικής βίας, τον απείλησαν για να συνουσιαστεί μαζί τους. Ο 25χρονος άρχισε να κραυγάζει, ζητώντας βοήθεια. Τα απεγνωσμένα ουρλιαχτά του, άκουσε ένας περίοικος, ο οποίος παρενέβη, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή.

Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στο τμήμα ασφάλειας Ωρωπού και μετά από έρευνες, εντοπίστηκε ο ένας από τους δύο δράστες. Μάλιστα, ο ίδιος προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς υποστηρίζοντας ότι είναι ανήλικος, ωστόσο προέκυψε ότι είναι 20 ετών. Οι αρχές αναζητούν τον συνεργό του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This