Τραγωδία: Η μάνα δεν γνωρίζει ότι ο γιος της έσφαξε τον σύντροφό της στη Γλυφάδα

Ο δράστης ζούσε πολλά χρόνια στο εξωτερικό και δεν ερχόταν συχνά στην Ελλάδα

Must Read

«Πάγωσαν» οι κάτοικοι της Γλυφάδας με το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε στην οδό Βορείου Ηπείρου, όταν ένας 51χρονος σκότωσε με αλλεπάλληλες μαχαιριές τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του, έξω από το κατάστημα που διατηρούσε η οικογένεια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του δράστη δεν έχει μάθει ακόμα ότι ο γιος της δολοφόνησε τον σύντροφό της, καθώς ο ίδιος ζούσε εδώ και πολλά χρόνια στο εξωτερικό, και δεν επισκεπτόταν συχνά τους συγγενείς του.

Γείτονες της περιοχής αναφέρουν ότι ο δράστης ζούσε στη Δανία, ενώ η μητέρα του φέρεται να πιστεύει ότι ο γιος της είναι εκεί. Το θύμα ήρθε αντιμέτωπο με τον δράστη, όταν νωρίς το πρωί, πήγε να ανοίξει το χρωματοπωλείο και εκεί τον περίμενε ο γιος της συντρόφου του. Οι δύο τους άρχισαν να καβγαδίζουν και ο 51χρονος του επιτέθηκε με μαχαιρώνοντας τον με μένος. Στη συνέχεια, ο δράστης παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση ΝΑ Αττικής στη Γλυφάδα και είπε στους αστυνομικούς: «Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές!». Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 66χρονο στο Ασκληπιείο Βούλας και εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη νεκρός.

Γλυφάδα χρωματοπωλείο

Μάρτυρας που είδε το θύμα αιμόφυρτο έξω από το μαγαζί, περιέγραψε: «Στις 6 τα ξημερώματα είδα το θύμα κάτω πεσμένο και επί τόπου πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία και τη σύντροφο του θύματος. Άκουσα να φωνάζει ”βοήθεια” και είδα και σπασμένα τζάμια κάτω. Προφανώς έσπασε η τζαμαρία από τον τσακωμό μεταξύ τους. Ο άνθρωπος είχε σφυγμό, είχε τις αισθήσεις του γιατί κατέβηκε γιατρός κάτω μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Πρώτα ήρθε η αστυνομία και μετά το ΕΚΑΒ». 

https://www.youtube.com/watch?v=mKaHysmbUfg

Μιλώντας στο protothema.gr, ένας άλλος γείτονας ανέφερε ότι όλοι γνώριζαν πώς ο δράστης βρισκόταν στο εξωτερικό: «Στην αρχή νομίζαμε ότι έγινε ληστεία, μετά μαθεύτηκε η αλήθεια και πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν το περιμέναμε. Φαίνεται πως είχαν περιουσιακά θέματα. Ο Θανάσης έλειπε πολλά χρόνια στο εξωτερικό, πάνω από 20. Ρωτούσα κατά καιρούς τη μάνα του τι κάνει, αλλά απέφευγε να μου απαντήσει. Πότε γύρισε από το εξωτερικό δεν γνωρίζω ακριβώς, πάντως μαζί τους δεν ζούσε γιατί δεν τον βλέπαμε εδώ στην περιοχή. Την οικογένεια την γνωρίζουμε από μικρά παιδιά, καθώς εδώ έμεναν πάντα. Επάνω είναι το σπίτι τους και κάτω η επιχείρηση. Ο πατέρας τους είχε ανοίξει το μαγαζί, μόνο που μετά από χρόνια πέθανε. Υπάρχει και μια κόρη μικρότερη σε ηλικία. Το μαγαζί λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα το ανέλαβε η μάνα με την κόρη. Εκεί δούλευε και ο Γιάννης, που λίγο μετά μάθαμε πως είχε σχέση με την μητέρα τους» δήλωσε.

https://www.youtube.com/watch?v=XdekFRWmff4

Δείτε επίσης: Έτσι έγινε το έγκλημα στη Γλυφάδα: «Ακούσαμε ‘βοήθεια’ και είδαμε τον άνθρωπο πεσμένο πάνω σε μια γλάστρα…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This