Βίντεο – σοκ με Πακιστανούς να βρίζουν το Μητσοτάκη στην πλατεία Συντάγματος!

Η κυβέρνηση που κυνηγά μόνο τους Έλληνες

Must Read

Την ώρα που η αστυνομία του Μητσοτάκη και του Θοδωρικάκου έτρεχε να επιβάλει πρόστιμα ακόμα και σε …τουαλέτες καταστημάτων βιοπαλαιστών, οι πακιστανοί είχαν κάνει κατάληψη στο κέντρο της Αθήνας. Μεταδώσαμε νωρίτερα τα βίντεο με τα οποία φαίνονται πακιστανοί χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο ασφαλείας, να έχουν στήσει υπαίθρια πάρτι – παρά την απαγόρευση της μουσικής – με μπάντες και μεγάφωνα και να υψώνουν πακιστανικές ημέρες από την Ομόνοια έως την πλατεία Συντάγματος, με φόντο το ελληνικό κοινοβούλιο.

Την ίδια στιγμή, τα πακιστανικά κανάλια είχαν εκτενή αφιερώματα από την πακιστανική επέλαση στο κέντρο της Αθήνας, που φυσικά ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για νέες ορδές πακιστανών παράνομων μεταναστών που προφανώς θα θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι παράδεισος, το χρήμα ρέει και οι νόμοι είναι για διακόσμηση.

Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν την ρατσιστική αντιμετώπιση του ελληνικού κράτους, που τα πρόστιμα τα έχει μόνο για τους Έλληνες, πακιστανοί χθες ανέβασαν και ανατριχιαστικό βίντεο με το οποίο βρίζουν ακόμα και τον πρωθυπουργό! Δείτε το:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This