Πάτρα: Αναβολή της δίκης του 42χρονου που έδειρε την 27χρονη συζύγό του μπροστά στο παιδί τους

Η άτυχη γυναίκα είχε καλέσει για βοήθεια, στέλνοντας σχετικό μήνυμα από το κινητό της στο «112»

Must Read

Για το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης, 27 του μήνα, αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα, με κατηγορούμενο έναν 42χρονο που φέρεται να κακοποίησε την σύζυγό του μπροστά, μάλιστα, στα μάτια του 17 μηνών μωρού τους!

Χθες τα ξημερώματα, ο κατηγορούμενος, στο πλαίσιο του αυτοφώρου οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πατρών και αφέθηκε ελεύθερος, έχοντας, προηγουμένως σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, ύστερα από μήνυση για ξυλοδαρμό που υπέβαλε η 29χρονη σύζυγός του.

Η άτυχη γυναίκα είχε καλέσει για βοήθεια, στέλνοντας σχετικό μήνυμα από το κινητό της στο «112», ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στην κατάθεσή της η 29χρονη μίλησε για επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας με δράστη τον σύζυγό της, εξαιτίας των οποίων, μάλιστα, είχε αναγκαστεί να φύγει από το σπίτι, στο οποίο, ωστόσο, επέστρεψε προ ημερών.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα και προσπάθησαν να πείσουν τον δράστη να παραδοθεί, διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν βαριά κακοποιημένη, με τον συλληφθέντα, σύμφωνα με πληροφορίες, να  αρνείται τις κατηγορίες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 42χρονος δεν κατάφερε να βρει δικηγόρο με αποτέλεσμα να ζητήσει να του οριστεί συνήγορος από το δικαστήριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This