Κύκλωμα μαστροπείας: Ο δικαστής και ο πολιτικός που «έδωσε» το Βαρώσι για να ξεμπλέξει!

Αποκαλύψεις-φωτιά του Ηλία Γκιώνη για εμπλοκή της Κύπρου σε κυκλώματα μαστροπείας!

Must Read

Στα χέρια των κυπριακών Αρχών βρίσκονται τα στοιχεία που απέστειλε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, αναφορικά με την εμπλοκή της Κύπρου σε κυκλώματα μαστροπείας, τα οποία φέρεται να συνδέονται και με την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

Ο  Εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου, είπε πως από τις συνολικά 47 σελίδες που εστάλησαν ηλεκτρονικά, την Κύπρο αφορούν 14. Στο υλικό περιλαμβάνονται φωτογραφίες και 150 αναρτήσεις και σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ.Ανδρέου, προς το παρόν δεν προκύπτει κάτι νεότερο σε σχέση με τις ελληνικές έρευνες.

Ο Ηλίας Γκιώνης μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του Sigma υποστήριξε πως οι κυπριακές αρχές «συγκαλύπτουν εδώ και χρόνια σκάνδαλα και εμείς ξανά ανοίγουμε τις υποθέσεις», ενώ πρόσθεσε ότι 14χρονα κορίτσια φθάνουν από τη Σιβηρία στην Κύπρο μέσω του κυκλώματος.

Ο δικαστής, ο γόνος μαφιόζων και ο πολιτικός που «έδωσε το Βαρώσι»!

Ο Έλληνας ακτιβιστής αποκάλυψε πως υπάρχει ένας δικαστής στην Κύπρο που έχει αθωώσει «εμπλεκόμενους σε δύο υποθέσεις. Μια απ’ αυτές ήταν ο βιασμός της Αγγλίδας στην Αγία Νάπα κρίνοντας ένοχη την κοπέλα (σ.σ. είχε καταγγείλει ομαδικό βιασμό από 12 Ισραηλινούς, καταδικάστηκε για ψευδή καταγγελία και υποστήριξε ότι έπεσε θύμα εκφοβισμού για να ανακαλέσει την αρχική καταγγελία της). Άλλη υπόθεση είναι η δολοφονία των Φιλιππινέζων (σ.σ. από τον serial killer Νίκο Μεταξά)».

Στα έγγραφα που έχουν στην κατοχή τους οι κυπριακές Αρχές αναφέρονται ονόματα πολιτικών προσώπων και επιχειρηματιών, αλλά και γόνου μεγάλης οικογένειας μαφιόζων.

«Οι Αρχές ξέρουν για αυτόν και δεν ξέρω γιατί περιμένουν να κινηθούν εναντίον του. Συνδέεται με πολύ στενές φιλικές σχέσεις με τα εμπλεκόμενα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη άτομα του κυκλώματος. Τα εγκλήματα, για τα οποία γίνεται λόγος, δεν αφορούν μόνο το κύκλωμα μαστροπείας, αλλά  υπάρχει και εμπλοκή με όπλα, ναρκωτικά, ζώα», είπε για τον τελευταίο.

«Υπάρχει πολιτικός εμπλεκόμενος σε αρκετά σκάνδαλα», ανέφερε, συμπληρώνοντας πως εμπλέκεται και στο σκάνδαλο του Al Jazeera (σ.σ. πολιτικοί αξιωματούχοι και δημόσιοι λειτουργοί διευκόλυναν εγκληματίες του εξωτερικού να αποκτήσουν κυπριακό διαβατήριο, ακόμη και με αλλαγή ονόματος, εφόσον επένδυαν σημαντικά χρηματικά ποσά στη χώρα), αλλά και στο κύκλωμα μαστροπείας.

«Για να ξεμπλέξει το όνομα του παρέδωσε το Βαρώσι. Τα κατάφερε μέχρι ενός σημείου, τώρα πλέον δεν θα τα καταφέρει και θα είμαστε όλοι απέναντι του», αποκάλυψε η Ηλίας Γκιώνης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This