«Είδαμε τηλεόραση», λέει ο 40χρονος που συνελήφθη σε ξενοδοχείο με 14χρονη

Τι είπε για τα δύο άτομα που ήταν μαζί τους στο δωμάτιο 303

Must Read

Η κατάθεση του 40χρονου που συνελήφθη σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια έχοντας βρεθεί εκεί μαζί με μια 14χρονη κοπέλα, αναφέρει πως τα δυο άτομα που «έπιασαν» οι κάμερες του ξενοδοχείου να μπαίνουν επίσης στο δωμάτιο 303 μαζί τους, είναι μια ανήλικη και ένας φίλος, χωρίς περισσότερα στοιχεία.

Όπως είπε ο προφυλακισμένος για αρπαγή ανηλίκου και ασέλγεια, κατηγορούμενος στους αστυνομικούς σύμφωνα με το Star, δεν έγινε τίποτα στο δωμάτιο και απλά έβλεπαν τηλεόραση:

«Συναντηθήκαμε τυχαία στο Μοναστηράκι περίπου στις 00:15 και συζητούσαμε με άλλους φίλους και πέρασε η ώρα και είχαν κλείσει τα μέσα συγκοινωνίας. Δεν μπορούσα να γυρίσω στην Ελευσίνα και αποφάσισα να μείνω σε ένα ξενοδοχείο επειδή έκανε πολύ κρύο έξω. Η ανήλικη δεν ήθελε να πάει στο σπίτι της και πάνω στην κουβέντα μου είπε αν μπορούσε να έρθει μαζί μου. Μαζί μας στο ξενοδοχείο ήρθε μία φίλη της επίσης ανήλικη με το φίλο της. Εγώ αυτούς δεν τους ξέρω. Κρύωναν και αυτοί και έτσι πήγαμε στο δωμάτιο και είδαμε τηλεόραση».

Ο δικηγόρος της μητέρας της 14χρονης, η οποία από μια φωτογραφία της κόρης της στο Instagram κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει και ενημέρωσε τις Αρχές καθώς η ανήλικη φέρεται να είχε φύγει από το σπίτι της, σχολίασε:

«Μας ανησυχεί ιδιαίτερα τι ακριβώς έγινε στο δωμάτιο και εδώ είναι η αγωνία κυρίως της μητέρας. Το επόμενο διάστημα θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πείσει ο κατηγορούμενος, δεν νομίζω ότι ήταν πειστικός στην απολογία του».

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας της 14χρονης, είχε δει τον 40χρονο άλλη μια φορά με την κόρη της και όταν τον ρώτησε τι κάνει μαζί της, της απάντησε πως τη βλέπει «σαν παιδί του»:

«Τον ρώτησα τι κάνει με την κόρη μου και μου είπε ότι είχαν πάει να φάνε σουβλάκια και ότι την κόρη μου τη βλέπει σαν παιδί του και την προσέχει. Εγώ του είπα ότι η κόρη μου είναι μόλις 13 ετών και δεν έχει καμία δουλειά μαζί της και άρχισα να φωνάζω».

Ο 40χρονος, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών και σεσημασμένος κακοποιός, σύμφωνα με το Star, αρνείται ότι έχει κακοποιήσει την ανήλικη.

Η αστυνομία βρίσκεται  εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης της 14χρονης και των αποτελεσμάτων των εξετάσεων DNA σε σεντόνια, παπλώματα και μαξιλαροθήκες που κατασχέθηκαν από το δωμάτιο 303 του ξενοδοχείου.

https://youtu.be/xYQZjhZQTbw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This