Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητεί τον «Ντίνο», τον 12ο που συμμετείχε στην δολοφονική επίθεση

Ο άγνωστος οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που δεν έχει συλληφθεί

Must Read

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα των αρχών για τον εντοπισμό του 12ου ατόμου ο οποίος συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη Καμπανού και της παρέας του, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης του Άλκη, ο 19χρονος δεν πέθανε μόνο από ένα χτύπημα, αλλά από πολλαπλά χτυπήματα που του προκάλεσαν περισσότεροι από ένας δράστες.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Live News, o 21χρονος που απολογήθηκε χθες στην 7η τακτική ανακρίτρια, ισχυρίστηκε ότι υπήρχε και 12ο άτομο στην επίθεση, ενώ αποκάλυψε ότι τον έλεγαν «Ντίνο». Πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου, χρώματος γκρι. Μάλιστα πρόκειται για Έλληνα, ηλικίας περίπου 25 ετών, ο οποίος φέρεται να έχει ύψος 1,80 μ, είναι αδύνατος και έχει κοντά γένια.  Ο 21χρονος υποστήριξε ότι δεν ήξερε το επίθετο του «Ντίνου» και ότι τον έβλεπε πρώτη φορά.

Νωρίτερα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επιβεβαίωσε την παρουσία 12ου ατόμου στην επίθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο «Ντίνος» είναι πιθανώς κάτοικος Ωραιοκάστρου, ο οποίος φέρεται να οδηγούσε το τρίτο αυτοκίνητο και να φορούσε σκούφο. Μάλιστα ο ίδιος φέρεται να μετέφερε τους χούλιγκαν στην περιοχή όπου έγινε η επίθεση, ωστόσο κανένας από τους συλληφθέντες δεν θέλει να δώσει παραπάνω στοιχεία.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This