Τρόμος για 20χρονη στη Σπάρτη! Αλλοδαπός προσπάθησε να τη βιάσει στη μέση του δρόμου

Το τηλεφώνημα στη φίλη της την έσωσε!

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε ένα 20χρονο κορίτσι στη Σπάρτη όταν δέχτηκε επίθεση μέσα στη μέση του δρόμου από έναν Πακιστανό ο οποίος επιχείρησε να τη βιάσει!

Όλα συνέβησαν το βράδυ της 17ης Φεβρουαρίου στο κέντρο της πόλης, όταν η νεαρή γυναίκα η οποία μόλις είχε σχολάσει από το μαγαζί εστίασης στο οποίο εργαζόταν και κατευθυνόταν προς το σπίτι της.

Η 20χρονη έκανε μια στάση σε ΑΤΜ για να σηκώσει χρήματα και στη συνέχεια συνέχισε να περπατάει με κατεύθυνση το σπίτι της. Εκείνη τη στιγμή έντρομη αντιλήφθηκε ότι ένας άντρας την ακολουθούσε και τότε η κοπέλα κάλεσε στο τηλέφωνο μια φίλη της για ασφάλεια.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flynews.gr, ο 40χρονος Πακιστανός που την ακολουθούσε της επιτέθηκε και της άρπαξε το κινητό από τα χέρια. Η 20χρονη ουρλιάζοντας άρχισε να τρέχει και προσπάθησε να φύγει τρέχοντας, όμως λίγο πιο κάτω ο 40χρονος την έπιασε και κατάφερε να την ακινητοποιήσει. Αφού την έριξε στο πεζοδρόμιο, προσπάθησε να της βγάλει το παντελόνι της και να την βιάσει.

Για καλή της τύχη στο σημείο έσπευσε η φίλη της, η οποία είχε ενημερώσει την αστυνομία και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, άνδρες της Ασφάλειας έφτασαν στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη.

Ο 40χρονος Πακιστανός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 22 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This