«Μαϊμού» λοχίας εξαπάτησε γυναίκα από την Ορεστιάδα

Must Read

Θύμα πρωτοφανούς απάτης έπεσε μια γυναίκα από την Ορεστιάδα, που συγκινήθηκε από το δράμα το οποίο υποτίθεται ότι βίωνε ένας άγνωστός της άνδρας με τον οποίο συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και προσφέρθηκε να τον βοηθήσει, όταν της είπε ότι είναι Ελληνοαμερικανός λοχίας που βρίσκεται με τη μονάδα του στρατού των ΗΠΑ στην Κένυα.

Ο συνομιλητής της ισχυρίστηκε ότι πρόκειται να συμμετάσχει σε επικίνδυνη αποστολή κι ότι ο μόνος τρόπος να μην πάρει μέρος είναι να παραιτηθεί από τον στρατό. Ομως, για να γίνει αυτό χρειαζόταν ποσό ύψους 3.000 ευρώ, τα οποία η Ελληνίδα πείστηκε να του στείλει. Ο «Ελληνοαμερικανός» αντιλήφθηκε πως είχε να κάνει με ευκολόπιστο θύμα και της ζήτησε κι άλλα χρήματα, δήθεν για να βγάλει εισιτήρια από την Αφρική και να έρθει στην Ελλάδα να τη συναντήσει!

Σε επιβεβαίωση των ισχυρισμών του, μάλιστα, της έδωσε να συνομιλήσει -πάντα μέσω της εφαρμογής- με έναν Αμερικανό… στρατηγό! Η γυναίκα τού έστειλε άλλα 11.000 ευρώ, αλλά από τότε ο άγνωστος διέκοψε κάθε επαφή μαζί της, με αποτέλεσμα να αντιληφθεί ότι την είχε εξαπατήσει.

Ετσι, υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Ορεστιάδας και, σύμφωνα με το thrakinea.gr, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι τραπεζικοί λογαριασμοί όπου κατατέθηκαν τα χρήματα βρίσκονται στην Αφρική, πράγμα που σημαίνει ότι δύσκολα θα βρεθεί η άκρη του νήματος λόγω του δαιδαλώδους εθνικού τραπεζικού συστήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This