Αποκάλυψη: Η Ρούλα απενεργοποίησε το οξύμετρο της Τζωρτζίνας!

Τι βρήκαν οι γιατροί μόλις μπήκαν στο δωμάτιο της 9χρονης

Must Read

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες που συνθέτουν το παζλ της φρίκης έρχονται στο φως, για την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας μέσα στο νοσοκομείο Παίδων, όπου φέρεται να της χορήγησε κεταμίνη σε θανατηφόρα ποσότητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, στη δικογραφία για την σύγχρονη Μήδεια περιλαμβάνεται ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο. Όταν εκδηλώθηκε το επεισόδιο το οποίο οδήγησε στο θάνατο το 9χρονο κοριτσάκι, το οξύμετρο, με το οποίο οι γιατροί παρακολουθούσαν τις κρίσεις του παιδιού ήταν απενεργοποιημένο.

Πισπιρίγκου απολογία

Δεν ακουγόταν κανένας ήχος από τη συσκευή

Τη στιγμή που η γιατρός και η νοσηλεύτρια μπήκαν στο δωμάτιο, αφού η μητέρα είχε ειδοποιήσει με ψυχραιμία που προκάλεσε αλγεινές εντυπώσεις, πρόσεξαν ότι δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος της συσκευής που προειδοποιούσε ότι πέφτουν οι σφίξεις και τα επίπεδα οξυγόνου στην 9χρονη.

Πισπιρίγκου

Μάλιστα, στη δικογραφία αναφέρεται ότι το παιδί βρέθηκε απνοϊκό με βραδυκαρδία.

Άλλο ένα στοιχείο το οποίο φέρεται να είναι αντικρουόμενο με τους ισχυρισμούς της 33χρονης ότι οι γιατροί χορήγησαν την κεταμίνη στο παιδί, στη δικογραφία αναφέρεται ότι ο τελευταίος γιατρός επισκέφθηκε το παιδί μία ώρα πριν αυτό πεθάνει αλλά και ότι στο νοσοκομείο δεν υπάρχει καν η συγκεκριμένη ουσία!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This